Nový liek Cetalgen na bolesť hlavy

laurika999
2. júl 2021

Ahojte 🙂,
vyskúšali ste už niektorá ten nový liek Cetalgen, čo teraz reklamujú ? Je to kombinácia paracetamolu a ibuprofénu. Zabral vám na bolesť hlavy ?
Ďakujem 🙂.

patusikk
2. júl 2021

ja som bola včera po očkovaní najprv som si dala brufen 200mg a potom tento veľký cetalgen a vôbec mi nič nezabralo :D :D taktiež mi nič nezabralo ani na bolesť ramena :D no tebe možno zaberie...

marca12
2. júl 2021

Bezne dostupne lieky nezaberaju na silnu bolest hlavy. Pochybujem,ze tento zabera

lienoccka85
27. nov 2021

Mate skusenosti s tymto liekom? Poslednu dobu ak sa meni pocasie mam bolesti hlavy a teda neviem co si dat aby mi to preslo, videla som u dr. letacik na tento liek a celkom ma to zaujalo, ze obsahuje aj aj. Preto reku ci mi viete z vlastnej skusenosti napisat, dakujem 🙂

tanickalab
30. nov 2021

@lienoccka85 mám mám. Záleží ale aj aké sú to bolesti hlavy, či to je také ako migréna alebo normálna. Dobré toto je aj pri menzese napríklad, aspoň mne pomáha v takýchto dňoch. A inak toto, čo píšeš, že z počasia, tak to máva čoraz viacej ľudí, čo pozorujem aj v mojom okolí.

rucka77
2. dec 2021

no ani nevravte. ja som tak háklivá na tieto zmeny, fakt mi ide niekedy hlavu roztrhnúť. to je prosím vás nejaký výživový doplnok, ktorý sa užíva preventívne alebo len pri bolestiach?

tanickalab
3. dec 2021

@rucka77 nie, to je normálne tabletka od bolesti, paracetamol a ibuprofén obsahuje, čo je pri takýchto bolestiach rýchla pomoc.
Preventívne ti podľa mňa nič na takéto problémy nepomôže, lebo každá sme iná, inak reagujeme na zmeny počasia. Prevencia by bola keby celý rok bolo pekne 😀

moncurienula
3. dec 2021

to veru hej, aj aby som ich pri prevencii musela brat kazdy den xixi a ako je toto covidove obdobie, priznam sa, ze mavam bolesti hlavy celkom casto. prosim ta a davkovanie je tam ake? nastup ucinku je citit uz po prvej tabletke?

tanickalab
3. dec 2021

@moncurienula tak áno to aj psychicky na nás vplýva to je fakt, už to všetko trvá veľmi dlho no :(
U mňa áno, mne stačí, že si dám jednu tabletku a účinkuje mi do cca štvrť hodinky. Ale dobré je dať si tabletku keď už začínaš cítiť, že niečo nie je v pohodičke.

lienoccka85
8. dec 2021

@tanickalab migrena nie, s tou problemy nemavam, to mamina mavala to si pamatam a pri tej viem, ze klasicke lieky od bolesti nepomahaju. Moje bolesti myslim, ze su z velkej miery sposobene tym jak reaguje moje telo na zmeny pocasia :/

tanickalab
18. dec 2021

@lienoccka85 to potom ti pomôže rýchlo, pri migréne, keby to bola, tak to by si už musela aj dr navštíviť, aby ti niečo predpísal. Ale pri normálnej bolesti je tento liek fajn, mne pomáha rýchlo.
Ono je to ťažko, ja si myslím, že aj to, že pozeráme veľa do telefónov a takto, že to tiež nám po tejto stránke zrovna neprospieva.

lienoccka85
19. dec 2021

@tanickalab no to viem, jak mamina mavala tieto problemy, tak viem, ze to chodila aj po roznych vysetreniach a mala od bolesti uplne ine, na predpis nieco. No tak to ano, to moze byt tiez. Ale teda ja zrovna nie som ten pripad 😀 Ja moc casu tomu telefonu nevenujem, ale teda mne staci ze sa meni pocasie a som odpisana.

zuzanaszom
17. feb 2023

@laurika999 tento liek je úžasný, mne trhali osmičku ,neznesiteľné bolesti, nezaberal už ani flector a 2 ibalginy a tento zabral !Plus mávam tiež silne migrény ajnz krčnej aj z očného tlaku a menzes a pôsobí úplne perfektne ,môžete aj na prázdny žalúdok a nič Vám nebude, za mňa top,konečne ,niečo ,čo reálne aj zábera a zaberie

lienoccka85
27. feb 2023

@zuzanaszom suhlasim, tiez sa mi uz pri mnohych bolestiach osvedcil, uz aj mamina s tatinom ho maju doma v lekarnicke, super je, ze je ako od bolesti, tak aj od teploty, ze ked aj nejaka chripka na teba ide alebo nieco staci si dat jednu tabletku a vybavena vec 🙂

odesi
12. jún 2023

Ahojte. Mate skusenosti s tymto liekom aj pri bolestivej ovulacii??

pumi21
13. jún 2023

@odesi aké bolesti mávaš počas ovu? Mávaš to odjakživa, či ti to začalo len teraz niekedy? Je to akože podobné bolestiam pri menzese?

odesi
15. jún 2023

@pumi21 nie, nemala som to. Casto aspon teda, co pocuvam od kamosiek, tak taketo zmeny nastanu vacsinou po porode alebo tak, ale u mna vobec. U mna bolesti prisli par mesiacov dozadu, po zime, ale vobec neviem cim to moze byt sposobene. Vacsinou mavam bolesti podbruska a krizov.

beabelisova
2. júl 2023

@odesi moze sa to zmenit, hormony dokazu narobit divocinu, to viem aj sama, horsie je ze toto su veci, ktorym predist nejako nevies.

lienoccka85
28. júl 2023

@beabelisova tak nevies, ale vies na mnohe veci reagovat, mne napriklad pri bolestiach hlavy len horsie urobilo ked som sa snazila na to nemysliet a proste rozchodit to a fungovat normalne, dnes viem, ze to nemozem tak robit.

pumi21
2. aug 2023

@odesi tam by som povedala, že tých vecí prečo sa to zmenilo u teba, tých spúšťačov môže byť veľa. Ide ale teda o to aby si prišla na to, čo ti zaberie, utlmí tie bolesti, nech sa nemusíš niekoľko dní s tým trápiť.
Pri ovu osobne mi nepomáhali žiadne babské rady. Bez tabletky to nejde.

odesi
2. aug 2023

@beabelisova tak toto mi je jasne, ze tomu nepredidem, ale tak keby som aspon vedela co s tym. Ze co by mi tak rychlo pomohlo dostat sa do kludu, lebo to su krce v podbrusku, v krizoch a nie je mi vtedy vobec dobre a trva to aj tri dni.

odesi
2. aug 2023

@pumi21 ake babske rady si skusala? Ak by ti nevadilo mi o tom napisat?

beabelisova
17. aug 2023

@lienoccka85 no rozchodit to nie je dobre, lebo to este horsie urobi.
To nie je dobre, to uplne suhlasim, treba si dopriat oddych, trosku vypustit. Neviem preco my to mame takto, myslim my zeny, ze musime vsetko hrotit.

beabelisova
17. aug 2023

@odesi vyskusaj Cetalgen a podla mna tym nesliapnes vedla, je to dobry liek, ucinny, ktory ti pomoze na niekolko hodin. Ja kadeco som poskusala, akoze rozne lieky, aj obklady aj kadeco, ale to uspech ziadny.

tanickalab
22. aug 2023

@odesi neviem čo ona, ale teda ja na hlavu obklady, mentolku som čuchala, kávu som si skúšala dať s citrónom, lebo aj to vraj zvykne pomôcť, ale to efekt ale že žiadny. To som len čakala a čakala som zbytočne.

lienoccka85
30. aug 2023

@beabelisova mozno je to tym, ze celkovo su na nas tlaky aby sme vsetko stihali, aby sme boli dokonale a potom sa to musi proste niekde prejavit. Nie je to sranda, to proste viem aj sama.

pumi21
31. aug 2023

@odesi nie, prečo by mi to malo akože vadiť? Skúšala som napríklad aj mentolové niečo voňať aby sa mi uľavilo, potom rôzne bylinkové krémy na spánky, potom aj tmu, ticho, ale to skôr pri migréne vraj dokáže pomôcť. Takže ja už takéto kadejaké pokusy nerobím, príde mi to zbytočné.

odesi
6. sep 2023

@beabelisova dakujem, skusim teda pozriet, co je to za liek, co obsahuje, ty mas skusenost s nim pri akych problemoch? Len na bolesti hlavy alebo aj na cosi ine?

odesi
6. sep 2023

@tanickalab no o tomto som aj ja pocula, ale teda mne obklady nepomohli, aj von som skusala ist, vies ze na prechadzku, vyvetrat sa, ale efekt ziadny. Normalne nervy, ked to neviem vyriesit, ale skusim tie tabletky, co som tu tip dostala a uvidim, hadam mi to pomoze.

beabelisova
27. sep 2023

@odesi na akukolvek bolest je dobry. Aj od bolesti hlavy, aj na zuby pomaha rychlo, co mam skusenost. Obsahuje aj paracetamol, aj ibuprogen, 500mg/200mg, co je podla mna take kombo, ktore zaberie cloveku raz dva.

tanickalab
29. sep 2023

@odesi no keď nie každému to pomôže, to je jasné, to proste musí človek skúsiť a čo mu vyhovuje. Nervy aj ja zvyknem mať, ti poviem, že veľakrát som bola až tak, že do plaču mi bolo. Že som sa cítila zúfalo. Ale toto, čo ti tu poradili tento liek tak to je pomoc zaručená - aspoň pre mňa 😎