Nové znamienka

myska223
17. mar 2024

Ahojte dala som si vybrať 4 znamienka na ruke a po pol roku mam stále škaredé jazvy na ruke, a ďalšia vec je ze sa mi od vtedy urobilo veľa nových znamienok a stále sa mi robia ďalšie..a na slnku som nebola co myslite je to genetika? A tie jazvy budem mat časom krajsie?

egonsk
17. mar 2024

@myska223 nechcem ta strasit, ale niekedy sa stava, ze niektore znamienko je take rizikove, ze po jeho odstraneni nastane vysev v nasobnych mnozstvach po tele. Poznam jednu pani, ktora si dala odstranit par znamienok, ktore jej vadili a o par tyzdnov bola ako okadena cez sitko. Nasledne chodila na odstranovanie ako na rožky...

simona20201309
18. mar 2024

@egonsk teraz neviem ako si ju chcel nastrasit? Ze sú tie nove znamienka tiež rizikové? Alebo len ze bude vyzerať ako ,,opalena" cez sitko 😄
Inak plne s tým suhlasim. Ja som tiež dala vybrať znamienka (nerizikove) a mam ich 10x viac... behom pol roka. Presne v okolí miesta, kde boli odstranene
@myska223 a o tých skaredych jazvach ani nehovorím.... volajú sa keloidne jazvy. Škoda ze som o nich nevera skôr. Dala.by som si vybrať len tie znamienka, ktoré mi zavádzali....

myska223
autor
18. mar 2024

@simona20201309 tie nove znamienka co mam sú maličké ale je ich veľa.. nemyslím si ze sú rizikové a tie jazvy neviem mam otrasne žiadne zmena ani po pol roku ..cele ruky samé znamienka a ešte aj škaredé jazvy ..už sa hanbím vyzliecť...nedá sa s tým nič robiť? Už vyberať nechcem ísť ešte viac budem zjazvena..a sa čudujem ze mi tie jazvy také škaredé ostali ..mam kopec jaziev po tele po operácii..a vybledli mi ale tieto nie

egonsk
18. mar 2024

@myska223 velke odstavajuce znamienka (papilomi asi) som behom cca tyzdna odstranil Lapisom (a hojilo sa to potom este par dni) a po roku nemam po nich skarede jazvy, ani nie je vidno kde to bolo, ked to clovek vyslovene nehlada. Doktorka mi vtedy vravela, ze sa musia vyrezat, rez mal byt velky skoro ako eurovka a ostala by jazva. Ja sa bojim skalpelu a zosivania ako cert kriza, preto som to riskol takto a som spokojny 🙂
Ano po kazdej aplikacii Lapisu to neprijemne stipalo a svrbelo, hned po prvej aplikacii spuchol cely ten utvar a zcernal a "tiekol" ale za tyzden mi odpadol a ostal iba krater, ktory sa zahojil s klasickou chrastou...

myska223
autor
18. mar 2024

@egonsk mne vybrali chirurgický vyrezal a zasil 4 naraz samozrejme dal injekciu ale problém je ze po pol roku mam rovnaké jazvy ziadna zmena a tvoria sa mi stále nové a nové znamienka a to som nebola na slnku pol roka tak neviem no

simona20201309
18. mar 2024

@myska223 minule som tu zahliadla nejaký krém na jazvy za 40e tak verím ze ich aspoň zjemní. Čítala som, že ta sa urobiť plastika, ale tiež nemusí dopadnúť dobrs, keďže keloidne jazvy sú kvôli typu pokožky a je predpoklad že sa to môže zopakovať aj po plastike.
Vieš čo... kašli na to, v lete sa to trochu obalu, znamienka sú,,znamienka krasy"
Nie je to nič prečo by sa mal zrutit svet.

myska223
autor
18. mar 2024

@simona20201309 to áno v lete pôjdem na slnko tak sa opalim a zas to bude ináč vyzerať..a zas sú to len jazvy ľudia majú horsie problémy, choroby ale to ze sa mi tvorí stále viac a mam ich veľa ma dosť hnevá..ale nejak si nato zvyknem..v každom prípade si už vyberať nedam..