Nové korunky

kvietocek88
24. okt 2015

Baby prosim poradte mi. Potrebujem si dat nove korunky ale kedže sa panicky bojim zubára chcem to vybaviť za jednu návštevu. Prosim viete mi poradiť kliniky kde to robia na počkanie popripade ake mate skusenosti ci kolko Vas to vyslo? Dakujem

pupavka123
25. okt 2015

@kvietocek88 Ahoj,tazka odpoved,nakolko to zalezi ci chces zirkonove,celokeramicke korunky,tych materialov je vela a aj cena je dost odlisna...zalezi ci ti bude obrusovat alebo ti da na niektore zuby mostik-cena odlisna...zalezi kolko zubov..neda sa na tu otazku odpovedat,samozrejme cena zavisy aj od konkretneho zubara...a neviem ci to odbavis pri jednej navsteve,nakolko ked ti bude zuby zbrusovat alebo trhat,tak zuby potrebuju potom cas na rekonvalescenciu...to zalezi od straaaasne vela faktorov,tak odpovedat sa neda...chod za konkretnym zubarom,hodte spolu rec a spytaj sa ho cca na cenu,ale daj si urobit najskor rentgen,aby si nebola prekvapena potom z tej ceny..podla rentgenu ti da odpoved... 🙂

sintra
26. okt 2015

Kolko koruniek budes potrebovat? Neviem ci mas realne ocakavania. Stomatologia ma tiez svoje postupy, ktore vyzaduju urcity cas. Nevieme, ci tie zuby su uz mrtve alebo sa z nich este len budu vytahovat nervy, kanaliky sa musia vyplnit, casto treba brusit, musia sa zobrat otlacky, to tiez trva. Takze korunky na pockanie, to asi nepojde. Cena samozrejme zavisi od toho, do akeho materialu pojdes.
Takze konzultuj to radsej so zubarom, nie na MK