Baby neviem ako nazvat temu🤷..len ma zaujima tie co ste boli s manzelom pozitivne a v jednej domacnosti aj s malymi detmi nosili ste rusko pri detoch aby ste ich mozno este ochranili pred covidom?dakujem
My sme s mužom boli obaja pozitívny a fungovali sme normálne taktiež ako pri inej chorobe a malej nič nebolo až na to že mala dva dni soplik
@23lenka dakujem za odpoved🙂..manzel je pozitivny od utorka a bol separovany v jednej izbe a ja uz mam dneska tiez priznaky..to ze deti so mnou spavali tych 5 dni v izbe a fungovali len so mnou a dcerka ma 1 rok takze to je taka lepicka😁..tak uz len cakat co ukazu testy v stredu🤷..
u nas som bola pozitivny ja a fungovali sme tiez normalne,a ko pri inej infekcnej chorobe. mm zostal negativny, dcera netestovana. chora nebola.
kamoska tiez takto fungovala, mm nemala doma. jej mama ochorela asi 2 dni po nej, nakazila ju zrejme este ked nemala prizanky a nevedela, ze je pozitivna. obe dcery zdrave, starsia testovana a negativna. mladsia netestovana.
@romanka_369 nenosili
Tiež som bola pozitívna a teda fungovali sme normálne aj som s malým spávala.. Manžel to nechytil a malý chorý nebol.. Sestra s mužom boli tiež pozitivny doma 5 a 1 ročne deti.. Deti boli zdravé.. Babka s dedkom tiež pozitívny býva u nich moja ďalšia sestra ma 7 ročne dievčatko.. Obe zdravé.. Sesternica s mužom pozitívny ich 6 ročný mal 2 dní sopeľ..
Dakujem za odpovede🙂..a ono ako to vlastne je ked sme v karantene od 14.4. ked bol manzel pozitivny a ja s detmi sme boli na pretestovani kvoli skole a teda vysledky boli negativne..dva dni mam priznaky a na pretestovanie ideme teraz v stredu..ak moj test bude pozitivny tak mi staci dokoncit tych zacatych 14 dni alebo od mojho testu zas dalsich 14 dni.? Lebo som z toho jelen..
@romanka_369 nooo mne bolo povedané, že ak by som sa nakazila v karanténe tak ta sa ráta odo dňa vykonaného pozitívneho testu.. Čiže na novo 14dní.. .ale možno sa uz zas dačo menilo.
@23lenka och to vazne?🤦..a manzel moze ist po svojej karantene do prace ci musi byt dalej so mnou?to neviete prosim?
@romanka_369 ty od pozitivneho vysledku mas novych 14dni karanteny,muzovi konci po 14tich dnoch od jeho testovania. Cize on uz moze do prace,obchodu atd
@dibarbora dakujem za odpoved👍..
@romanka_369 manžel keď končí karanténu po covid, tak môže ísť do práce po 14 dňoch , ostatní členovia ktorí zostanú pozitívni postupne nie. Ostatní sú doma 14dní od pozit. testu.
Prajem skoré uzdravenie 🙏
@23lenka dakujem🙂..ale napr.syna mame prvaka a ak on bude negativny a ja pozitivna s tym ze musim dodrziavat 14 dni znova karantenu syn musi byt asi doma stale so mnou vsak?
@romanka_369 jasné, musí byt s vami doma.. Bohužiaľ 🙄
@romanka_369 u nás bol pozitívny len manžel, žili sme úplne normálne, ale chránili sme sa klasiky ako pri hociakej chorobe. To znamená žiadne pusinky či deti alebo mňa, manžel mal vlastný pohár a dával pozor aby sa z neho nekto nenapil. Ale nejak sme ho nezavreli do inej izby ani nič. Brali sme to tak, že čo má prísť to príde. Nedostali to ani deti ani ja.