Nosili ste na svojich vlasoch parochňu?

24. sep 2021

Rozmýšľali ste niekedy o tom/ alebo nosili ste na svojich vlasoch parochňu? Vypadávajú mi vlasy uz dlhšiu dobu, nie je to ale nic radikálne, akurat mi pripadajú redšie a necítim sa tak komfortne... rozmýšľam ze si kúpim prirodzene vyzerajúcu parochňu a iba na verejnosť ju budem nosit, niekto skúsenosti? Odporučíte konkrétne značku alebo eShop ? Vďaka :D

merlinja
24. sep 2021

toto aj mňa zaujímalo. tak som skúsila, malo ísť o "žart", nosila som temer 2 mesiace. skús niečo menej iné ako ty a možno aj "lacnejšie". Ak to nebude ono, nevyhodíš peniaze a bude aspoň na karneval.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. sep 2021

@merlinja a všimol si to niekto? Odkiaľ si mala parochňu ? Ja mam práve zaujem o serióznu a najmä z pravých vlasov, nechcem zo seba robit saska na karneval, to vôbec, a tiež mi nevadi do nej investovať aj stovky EUR

dzejdzej4988
24. sep 2021

Presne aj ja som uz nad tym uvazovala padaju mi velmi vlasy a rozmyslala som.ze sa ostriham nakratko a dokial mi vlasy nenarastu budem nosit parochnu

ailiba
24. sep 2021

Ja by som išla do špecializovaného obchodu, sú take... Cez eshop je to podľa mňa riziko, keď nemáš skúsenosti a chceš, aby to vyzeralo prirodzene... A aj vyskúšať si.

merlinja
24. sep 2021

a tak asi hej, aj keď niektorí si to "uvedomili" neskôr. Ak chceš kvalitnú a pravé vlasy tak určite špecializovaná predajňa, kde ju aj vyskúšaš. Na nete určite nájdeš. ZA, TN a BA majú, a určite aj v iných väčších mestách.

sara07
24. sep 2021

pozri si stranku parochne.sk
tam máš strihy a potom aj kamenné predajne kde si ich môžeš vyskušat
a môžem ti povedat že niektoré herečky vo filmoch ju mávaju ani si neuvedomíš, napr naomi campel nosieva zaručene a kopu aj celebrit máva ani nevieš
ak si kupiš kvalitnu dá sa aj umely vlas tak to budu len vediet ludia čo ta poznaju , cudzi nie , skôr to funguje že budu riešit že kedy chodiš ku kadernikovi že si stale upravená
pozri si tu stranku a uvidíš

janinque
24. sep 2021

Nechces si radsej nechat vlasy nadpojit?

autor
24. sep 2021

@janinque nejde mi o dĺžku a nadpajanie, chcem mat hustejšie a pritom nezaťažovať vlastne vlasy

luccija
25. sep 2021

Ja som si bola skúšať parochne, ale z čistého rozmaru, lebo som chcela vedieť či sa mi bude hodiť účes a farba🙂platí sa za to malý poplatok.Nikdy nekupuj cez eshop to Ti musia na hlave upraviť.
A bola si u lekára nemáš niečo so štítnou žľazou, zinok selén berieš?dnes sú parochne krásne, ale skôr by som sa zamerala na vlastné vlasy prečo sa to deje

autor
25. sep 2021

@luccija ja to mávam cyklicky cely život, ako píšem nie je to nic strašne vôbec, keby ma stretneš na ulici povieš si normálne vlasy, lenze ja viem aky potenciál hustoty maju moje vlasy a viem koľko z nich mi na hlave ostalo, a preto by spm chcela preklenúť toto obdobie tým zas mi dorastu tie moje do pôvodnej dlzky a hustoty.. a co sa týka zdravia spm cely život anemicka takze to je viac menej príčina plus spm tehotná a viem si predstaviť co mi po pôrode ostane na hlave ☹

sara07
25. sep 2021

@luccija nie je pravda pokial si ideš seriozne kupovat parochnu že si ju kupiš žiadny poplatok neplatiš

autor
25. sep 2021

@sara07 tiež mi ten poplatok prišiel zvláštny ale možno vzhľadom na hygienu naozaj dajú skúšať za poplatok len takým ľuďom ktorí o to maju skutočne zaujem, Hm ktovie

sara07
25. sep 2021

s kamaratkou chodíme kupovat do blavy na Krížnu a v živote nič neplatila, majú tam velky vyber strihov aj farby, skuša si ich no dobru polhodinu sme tam určite lebo ona ako do inej farby ako hneda nechce ist a nikdy nič neplatila
a pokial maju ten isty model tak si ho aj rovno objedna z netu necestuje pokial nechce zmenu a príde jej presne to čo si pred pol rokom kupovala
inak kožna ak máš riedke vlasy ti môže predpísat aj poukaz na 30€ zdravotny poukaz, ten máva tiež ale ona ma fakt že riedke miestami lysina
to je tá web stranka čo som ti dala , rataj sumu od 100, také tie hnusné na karneval čo su ano su také na trhu ale to su lacaky za 45 -60 a a aj tak to vyzera
a pri skúšaní ti daju taku čiapočku na hlavu a na to si skušaš

sara07
25. sep 2021

a rovno si tam aj môžeš kupit hreben a ošetrovacie prostriedky na udržbu ako šampon, kondicioner , lak , hlavu ,poradí ti presne ktoré pripravky podla typu parochne lebo máš z umelých vlasov, miešane umele a prirodne a čisto prirodne ,a tiež maju rozličné tie sietky na ktorých je parochna pozri si čo ti bude vyhovovat niekto chce hustejšiu niekto redšiu niekomu také gumové prilnave okraje vadia
a hlavne to neošetruj pripravkami na vlasy skutočne treba ich lebo si ju zničíš

luccija
25. sep 2021

@sara07 bola som na Racianskej a nevesala som im na nos, že nemám záujem iba špekulujem🙂platil sa poplatok 1 eur.Vlasy mi vypli, upravili dopredu ma upozornili, že majú manipulačný poplatok nemám potrebu klamať.Mozno ho zrušili zistite si...Autorka aký je dôvod anemie?berieš železo, bola si na hematologii?nie je dôvod byť celý život anemicka je to nebezpečné.

autor
25. sep 2021

@sara07 ďakujem za rady, určite chcem ist do pravých vlasov a nevadi mi oplieskat aj 500e na to chcem hlavne byt spokojná na verejnosti s tým co mam na hlave .. ten zdravotný preukaz, nechodím vôbec ku kožnej ani nemam tie “lysiny” tak to asi pre mna nebude reálne ..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
25. sep 2021

@luccija železo v tabletach neberiem lebo sa mi dobre nevstrebáva, povedala by som, ze v rodine mame tu anémiu dedičnu, nechodím ani na hematologiu proste len vždy ked mam ist na krvný obraz vždy mam pod normou hemoglobín

sara07
25. sep 2021

tak to majú aj takéto dlhšie a svoje si vieš dat pod taku sietku ak nechceš strihat

sara07
25. sep 2021

@luccija chodíme tam 10 rokov pravidelne a nikdy nič neplatila

luccija
25. sep 2021

Ok ja som mala mierne pod normu a bola som veľmi unavená, zavrate, padali mi vlasy..železo si môžeš kúpiť aj sama.A okrem toho sa zle dokrvuje mozog.Nie si na seba prísna?máš pekné vlasy ja by som ich neukryvala pod parochňu🙂ale ty sprav, aby si sa dobre cítila.

megika1
27. sep 2021

@cocolino234 och ,si veľmi ochotná ❤ sama mám veľký problém,autoimunitné ochorenie ma oberá o vlasy,neviem ako to prijať ☹