ahojte, co ste brali norethisteron kvoli oddialeniu, bola nasledna ms nejaka ina ako byva bezne alebo nie? nemyslim, ci viac bolestiva a pod., ja mavam bolestivu ms kazdy mesiac, takze v tomto rozdiel nevidim, ale skor v konzistencii krvacania, lebo sem-tam zbadam ze to nie je normalne tekute ale akoby vacsie zrazeniny a ani nie tak samotnej krvi, ale akoby obalene v nejakom svetlejsom obale..no neviem ci je to zrozumitelne, ale doteraz pri kazdej ms som nic zvlastne nezbadala az teraz po tych tabletkach, tak ci je to vobec normalne alebo nie 😒
@slniecko154 ja som viackrat bralaa vzdy som to mala bezne, normalne...podla mna to, co si opisala nie je nic nezvycajne, mozno si len prechladla...tieto lieky by to opvlyvnovat nemali...
@bapi1 som poslala akurat minuly tyzden segre,tak sa jej spytam, ci jej nezostalo, ale az zajtra budem vediet, ak to staci...
@slniecko154 ahoj, ja som tento mesiac brala norethisteron 1.krat v zivote. Takze velke skusenosti nemam... menzes som silny nemala, skor to bolo take kludnejsie, ale bolo mi velmi zle, prvy a druhy den... Zle od zaludka, unava, tocila sa mi hlava. Neviem, ci mal niekto podobne prejavy, alebo som v tom sama. Nie som zvyknuta na lieky, okrem zeleza neuzivam nic. Mozno to bol na mna az prilis silny hormonalny "prepesk", neviem. No zrazeniny pocas menzes su normalne, ako uz bolo napisane vyssie, tie mavam bezne, praveze teraz ich nie je az tolko, je to miernejsie.
Zienky niektora nahodou norethisteron na predaj nemate?
Baby niektor nahodou norethisteron nepredavate, moja gynekologicka ma dovolenku a ja idem na dovolenku a mam dostat. Dakujem
@divana mal by ti to predpisat gynekolog, ktory ju zastupuje
Baby moze mi predpisat norethisteron aj obvodny alebo len gynekolog?
Ahojte nemate na predaj nahodou norethisteron ?
kocky nemate nahodou niektora na predaj?
Kúpim norethisteron aj načate balenie, prosím správa. Ďakujem
@slniecko154 to sa olupuje sliznica, ved to je pri menzese normalne. 😉