posledne mesiace ma trapi naozaj extremna unava... v juni som skoncila vysoku skolu, som zvyknuta makat dlho a ucit sa po nociach, v praci mam chut a energiu, ale potom to na mna dolahne, uzivam aj Mg, aj vitaminy C, D, probiotika, hlivu ustricovu, chodim cvicit, ale netusim, z coho unavu mam... v decembri som bola 2x na odberi krvi, vsetko mam v poriadku... stitna zlaza tiez🙂 neviem, ci je to obdobim, ze nie je slnko, nejakym podvedomim stresom, ale v praci nepocitujem stres praveze 🙂 uz zacinam premyslat, ci to nie je novymi ludmi, spoznala som zase plno novych aj v ramci sukromneho casu a niektore baby, s ktorymi sa bavim, su sice fajn, ale napadlo mi, ci ma nevycerpava nas "vztah", ze ony maju viacero problemov, ktorymi ma zahltia, ja ich vypocujem a potom idem vyflusnuta... spim 8h denne, mam pravidelny rezim, deti nemam, ani partnera, tak neviem... v praci kolegyne neriesia sukromny zivot a je tam skor dobra atmosfera, zabava... tak neviem 🙂 nestretol sa s tym niekto? uz mi nic nenapada 🙂 dakujem 🙂
Plus menej info...ale nie vztahove..skor to okolo. Vypnut elektroniku. Relaxovat. Meditovat. Vies odpocivat? Plnohodnotne?
Ja som bola taka ked dom fajčila tak pokiaľ náhodou fajčiš prestaň. A vyskúšaj piť aj matchu alebo zeleny caj prečistí to telo a budeš sa lepšie cítiť 🙂
ja som dlhe roky unavena, mam nedostatok zeleza, milion moznosti unavy moze byt
Ja som taká od jesene do jari:(nemáš nízky tlak, dosť piješ vody, pravidelne jes?
Mne to robi borelioza...
Nemala si kovid?
Ja som to mala, kým som nevysadila lepok. Zasypávala som aj v práci, potom úplná zmena. Ak chceš tak náhodne, môžeš skúsiť