Dobrý deň , pred rokom na CT tráviaceho traktu s kontrastnou látkov mi zistili že mám nonrotáciu čriev . Lekárka mi to vysvetlila tak že je to hrubé črevo spadnuté a nieak prepletené s tenkým asi ....
Chcela som absolvovať kolono, ale doktorka ma odradila keď mi povedala že je tam riziko že mi urobí do čreva dieru keďže sú v takom stave ...
Zaujíma ma , či sa s tým niekto stretol , alebo som jediná na svete .
@taktotedanie áno viem lenže trápia má časté hnačky a preto mám strach ....
@lenusqa332 ja by som sa bala tej perforacie to je urgentny stav na operaciu a docasny vyvod takze skor upravit stravu a skusit ine moznosti liecby hnacky
Dobrý chcem sa spýtať mám stresujúce obdobie nerodili sa mi dvojičky a mám plus 2 ročného chlapca a začala som sledovať už druhý týždeň možno aj viac mám stolici hlien a troška krvi a strašne som aj schudla a stále ma bolia nohy aj ruky ako keby som tancovala do rána ako keby mám svalovku ale to už mám aj 3 mesiace bola som aj u dr svarvili mi aj krvné testy že som zdravá nič mi nezistili tak neviem čo to môže byť prosím vás ak mi vie niekto pomôcť napíšte mi kľudne ďakujem
@denisaaairdacova dobrý deň , boli ste iba u obvodného lekára ktorý vám bral krv či aj niekde inde ? Každopádne viem podľa svojho že stres dokáže narobiť veľa problémov čo sa týka tráviaceho traktu ja som to tak mala tiež chvála Bohu som sa s toho dostala.
Dobrý nebola som nikde inde lebo som si všimla hlien a troška krvi stolu tak cca skoro dva týždne
A prosím vás aké príznaky ste mi mali vy ?
Dobre ti povedala, riziko perforacie