Nolpaza na kyselinu

robinhood
25. jún 2024

Ahojte baby, chcem sa opytat. Lekarka mi včera predpisala Nolpazu na kyselinu kedže mam s tym ocividne problem. Beriem to druhý den ale nepocitujem žiadnu ulavu. Keď sa najem mam pocit ze budem zvracat ale to iste mam aj ked sa nenajem. Smutne je to že som skončila az na pohotovosti a tam mi povedali ze sa mam ist objednat na gastro. Lenže žijeme na SK a termin som dostala až o mesiac. Ako rychlo vam pomohol tento liek. Alebo nejake rady ako tento neprijemny pocit uvolniť ? Ďakujem

falbala132
25. jún 2024

mne osobne cim dlhsie som ho brala, tym mi bolo horsie, vyrazne sa mi to zacalo zhorsovat na 4-ty den a na 10-ty som s tym sekla, lebo som myslela, ze umrem od bolesti. potom som sa 2 mesiace z toho davala dokopy.
ak ti bude horsie, tak ti to nesedi a ak ti bude lepsie, tak az tak 3.-4. den.

robinhood
autor
25. jún 2024

@falbala132 fuhaaaa až strach v očiach kedže uz teraz mi je strašne

ivuska027
25. jún 2024

Brala som ho ráno nalacno, tak na tretí deň to bola citelna ulava.

falbala132
25. jún 2024

@robinhood mozno teda nie je tvoj problem vela kyseliny. lekari to predpisju vsetkym, ale pritom mozes mat tej kyseliny naopak malo (moj pripad) a preto sa mi nezatvara zvierac a preto mam kyselinu, lebo mi pomaly travi a jedlo vo mne "hnije", takze u mna funguje opacny pristup, lyzicka jablcneho octu pred tazsim jedlom a traviace enzymy.
par dni vydrz a uvidis. ak ti bude horsie, tak mas jasno.

robinhood
autor
25. jún 2024

@falbala132 počkam ďakujem pekne

robinhood
autor
25. jún 2024

@ivuska027 že omnoho lepšie ?

ivuska027
25. jún 2024

@robinhood tak zase som neskakala meter tridsať, ale bolo to lepsie. Keď hovoríš, prvé dni som ho brala ráno aj večer. Naozaj, že dobre mi bolo tak po 14tich dňoch. Moj otec to berie dlhodobo roky, inak by stale zvracal.

falbala132
25. jún 2024

@robinhood no ked ta z neho zacalo uz teraz napinat na zvracanie, nevidim tu bucucnost s nim velmi ruzovo. som zvedava, ozvi sa potom 🙂

robinhood
autor
25. jún 2024

@ivuska027 toho sa bojim že mi nepomože a tie ťažkosti budem mať velmi dlho

robinhood
autor
25. jún 2024

@falbala132 praveže mňa už zo všetkeho napina 5 deň , raz dobre raz zle už neviem čo so sebou ale ozvem dam vedieť

ivuska027
25. jún 2024

Mám kamošov lekárnikov, ktorí mi to zhodne poradili brať, že lepšie už asi nič nie je, ako toto. Hlavne ale sa vyvaruj jedlu, pitiu, čo Ti toto vyvolava. Žiadna kava, čaj, dzus ani minerálka(Keď tak jedine Fatra), žiadne kysnute- pečivo. No riadnu diétu si nasad.

ivuska027
25. jún 2024

@robinhood nie je priestor na strach. Najprv sprav všetko pre to, aby si eliminovala príčinu stavu. Na to gastro sa objednaj. Najjednoduchsie je termin zrušiť , ak sa Ti polepši, ako ho nemať vôbec 🙂

robinhood
autor
25. jún 2024

@ivuska027 dostala som 10.7 tak budem veriť že sa mi to polepši do vtedy aspoň o trošku . Praveze ňič poriadne nejem len zeleninu čo su zemiaky , mrkva , brokolica čo som nasla na internete som skusila

simsalabim
25. jún 2024

@robinhood trva to niekolko dni, kym sa prejavi ucinok, myslim, ze to pisu aj v letaku.

canany
25. jún 2024

@robinhood ja ked mam stavy, ze mi je zle od zaludka, ci uz hlad, nervy, pochybenie v stravovani den predtym, dam si par piskotov s vodou, aby som nebola hladna, lebo potom mi aj cukor ide dole a to uz su ine stavy. Aspon pol dna fungujem takto. A potom cistu ryzu s troskou soli.
Nie som si ista ci brokolica, mrkva a zemiaky su ok.

robinhood
autor
25. jún 2024

@canany tak čitala som na stranke co je v hodne pri problematickej kyseline

canany
25. jún 2024

@robinhood precitaj si viac stranok, ja teraz riesim hit u syna a ja mam zlcnikove kamene a velmi sa tie stranky lisia v tom co sa ma a co sa nema. Idealne spravit si eliminacnu dietu, kde zistis co ti to sposobuje.
Napr ja som si myslela, ze mam alergiu na jedlo, ale nakoniec mi zistili zlcnikove kamene a ked drzim dietu, som v pohode, ked to prezeniem, mam aj krce v bruchu, aj kyselinu, az ma pali hrdlo a drazdi na kasel.

rozculena
25. jún 2024

namiesto nolpazy užívam kyselinu fulvovú.je veľa predajcov,je veľa produktov,veľké rozdiely v cene.v,každý nech si nájde,čo mu vyhovuje.Inak shilajit je vhodný na veľa problémov
https://www.advancedhealth.sk/reflux-pazeraka-a...
https://www.brainpedia.cz/kyselina-fulvova149
ja kupujem toto https://www.brainmarket.sk/jarrow-shilajit-fulv...