Ahojte neviete ako sa cenovo pohybujú nočné strojčeky na zuby alebo nejaké informácie o ňom ako zaberajú.
Ďakujem🥰
Mojmu synovi v juni menili z toho monobloku na horny naklikavaci a platila som nieco malo cez 50 EUR.
@katarinaba aha ďakujem pekne🥰
@bibina32 ďakujem pekne😍🥰
@barbaratothovaa moj syn nosi nocny, lebo ma opačný predkus....aj hore, aj dole, 200E stal
@sorciera24 spolu 200€ alebo kus 200€m
@barbaratothovaa spolu za cely strojcek komplet
@barbaratothovaa nie je to nejak extra drahé, tuším 150eur sme platili, má hore aj dole. Ale dobre je okrem noci nosiť aj cez deň aspoň 3 hodiny.
@barbaratothovaa to ci bude treba nocny alebo fixny, neurcujes ty ale zubar.
@belllinka no zrejme záleží, akého máš zubára. Z fixného mu viac kvapne, to je isté. Náš nerieši vlastné vrecko. Každý si môže vybrať, akurát upozorní, že pri nočnom trvá liečba dlhšie. Syna sa opýtal aký chce, mali sme sa rozhodnúť sami. A nie každý si môže fixný dovoliť po finančnej stránke, to im majú zostať krivé zuby? Myslíš, že v minulosti boli fixné strojčeky? Všetko sa riešilo týmito nočnými.
Prosim Vas od akeho veku nosili vase deti strojcek? moja dcera ma strasne krive horne zuby, bez strojceka to nepojde ale posledne 2 roky sa pytam zubarky na kazdej preventivke, ze kedy to uz mozme riesit a vzdy dostanem odpoved ze este je cas (dcera ma teraz 9.5 roka). Pritom ma uz vypadnute takmer vsetky mliecne predne zuby, asi okrem 2-3. zajtra mame dalsiu preventivku, tak sa budem zas pytat.
@lubi2002 nejde len o predné zuby musí mať vonku úplne všetky mliečne a hlavne trvalé všetky stoličky tie posledné dcére idú von až teraz v 12. A to mala trvalé vonku všetky veľmi skoro.Tiež sme začali riešiť strojček až teraz predné zuby má jak keby už strojček mala( aj vďaka tomu že jej a raz trhali 1 A 2 teda čo z nich zostalo mala ich zlomené) mali možnosť rast súmerné,krásne rovné ako z obrázku ale vrchný a spodný chrup jej podľa rtg vôbec nesedí a stoličky má akoby do líca viacej na jednej strane. 1 mliečny čo mala kazoví,nakoniec dlhšie otvorený lebo 2x z neho vypadla blomba aj praskol,paradox ten trvalý miesto nej je krivý a ide jej dnu. Dnes sme boli na odtlačky. Ono dať teraz strojček kým ma mliečne je zbytočné pretože trvalý zub je úplne iný ako mliečny,hlavne väčší.
@lubi2002 môj syn má 7 rokov, nemá vonku ešte všetky mliečne, ale niektoré má už svoje trvalé a horné jednotky mu narástli krivo, lebo mal úraz a mliečne si vyrazil. Dnes sme boli na preventívke a ideme riešiť nočný strojček, nič o Tom, že by mali byť vonku všetky mliečne nám zubárka nehovorila, tak som zvedavá čo nám povie čeľustna ortopedička.
@barbaratothovaa Syn mal dva roky dozadu a platili sme do 130e. Nosil ho na spodných zuboch. Nemal nejaké krivé zuby. Teda ja som to nevidela. Chodili sme tam dva roky.