Ahojte, chcela by som sa spýtať či tu má niekto skúsenosti s nočným strojčekom...poprípade cena a tak...beriem akékoľvek informácie :D
@myjusiatko ja chcem skor nocny, len vobec netusim ako cenovo sa to pohybuje
@kika0 to neporadim, ja zijem v cr. Takze ceny budu ine.
Ja som ho nosila ako dieta, v noci podctivo cez den skoro vobec ( mal by sa nosit aj cez den na par hodin) a cena zavisi aj od poistovne takže tazko povedat.... pred cca 15 rokmi okolo 5 000 Sk
Môj syn má teraz nočný strojček, zatiaľ ho nosí len cez deň, stal okolo 260€
Ja som to nosila ako dieťa a vôbec mi nepomohol. Treba ísť na ortodonciu a nechať ich posúdiť, aký strojček treba. Fixný stojí okolo 2000-3000 (nie naraz, platí sa postupne) a ten "priesvitný" viac, okolo 4000-5000 som našla info.
@kika0 ja som mala nocny strojcek ked som mala asi 16, a pocas spanku som si ho vyberala bez toho aby som o tom vedela..vzdy ked som sa zobudila, bol vedla mna ☺️
Ahoj kamarátka riešila presne toto isté s jej dcérou a spomínala mi, že cenné rady dostala z tejto kliniky http://www.dentalcare-rosa.sk/ 🙂 tak sa tam skús informovať 🙂
Ja som nosila strojcek už ako dospela pred dvoma rokmi. Mala som fixný strojcek na rok a pol a potom mi dala na noc ten vykladaci-nazvala to retencna platnicka. A ten že mám nosiť ešte rok až dva. Vlastne teraz v auguste s tým budem končiť. Ak si dobre pamätám, stal 170€ (horný aj dolný). Odporúčam však fixný-rýchlejšie a lepšie výsledky.
@kika0 ja, nebavilo ma to. Dala som si potom fixny.