Prosím Vás stáva sa, že sa v noci zobudíte celé spotené?mám 43 r menzes pravidelný, ale budím sa v noci okolo 4 na mokré studené tričko na hrudi,, vlasy...nemám pocit, že máme prekurene spím v bavlnenom tielku dole len nech nohavičky, prikryta.alkohol nepijem, ťažké jedlá nejem, stres bežný.vrta mi to hlavou či to je bežné a inokedy sa na to nezobudim a potim sa tak stále, alebo to niečo signalizuje.Perimenopauza, štítna zľaza?nestáva sa Vám to?
Začínajú ti blbnúť hormóny.Mám to isté a mám o rok menej.
Ja mám 46 a mávam rovnaký problém. Hlavne na hrudi som spotená alebo pod krkom pritom v izbe je skôr zima ako teplo.
Ja mam o par dni 51 (menzes este pravidleny) a tiez sa sem tam spotim, ale zas nie uplne dramaticky. Vymenila som pyzamo za nocnu koselu, najradsej mam zmes s lyocellom, ten je super chladivy skor menim zimny paplon za letny.
Kamaratka trpela nocnym potenim dennodenne, mokra bola uplne ako mys. Mala vsak aj ine znepokojive priznaky, dost rychlo sla k lekarke a nakoniec to bol lymfom.
@renata1405 tak toto som nechcela počuť😜ale pôjdem ku gynovi na prevenciu za chvíľu
Treba si v lekarni kupit test na menopauzu mne vysiel pozitivny a menstruaciu mam stale pravidelnu mne dr. povedal ze toto obdobie moze trvat aj 10 rokov.
@renata1405 áno, už som nad tým uvazovala dik.
Dobrý deň, prisli ste na to z čoho? Mali ste to každú noc?
@simsalabim môžem sa opýtať aké ešte príznaky mala?
@veve7777 ak si dobre spominam, nahlu slabost - viackrat skolabovala. Nevladala - chodievala roky behat a zrazu nevladala. A mala pocit cudzieho telesa v hrudi. U dr. bola niekolkokrat v priebehu par tyzdnov, kym ju poslala na riadne vysetrenie. Ale potom - podla jej slov - “mala si vidiet, ako rychlo sa vsade otvarali dvere!” Riesili to promptne a rychlo 👍