Mám 40 r nemám žiadne zdravotné problémy lieky neberiem...poslednú dobu sa budím v noci na mokré tielko.Mam robený hormonalny profil všetko je v poriadku.Neprekurujeme spím v gatkach a tielku na ramienka.Cim to môže byť?Potíte sa aj vy tak v noci?možno sa tak potim roky len som to nevedela🙂teraz sa budím kvôli šteniatku a mám mokré vlasy a chladí má hruď, že sa musím prezliecť.
tiez sa tak potim, liecim sa na stitnu zlazu, je pod kontrolou, ine zdravotne problemy nemam... pripnem sa
Ved to je normalne, aj ja to tak mam v urcitych fazach cyklu, vacsinou pred menstruaciou ale aj inokedy. Zacalo mi to niekedy po 35.
@anonym0001 tiež mám teraz pred menzesom.Ale nezdá sa mi to tiež som uvažovala nad štítnou žľazou...
ja mam 38 a tiez som zaznamenala, ze sa v noci potim, hlavne na hrudi, niekedy az tak, ze musim menit tricko. Ale nie je to kazdu noc. Zatial to len sledujem, u lekara som este nebola.
Rovnako niekde okolo 30-ky mi zacalo 4-5 dni pred menzesom, stitna aj krvny obraz v pohode
Nocne potenie moze byt priznak rakoviny, napr leukemia,lymfom, tam treba urobit krvny obraz. Dalej Gynekologicke vysetrenia Su pravidelne? Problemy s travenim, vyprazdnovanim, rakovina hrubeho creva v rodine? Kasel, teplota, unava, Kontakt s tuberkulozou?
Urcite chod k lekarovi, moze to byt aj priznakom vaznejsieho ochorenia.. Aj stitna zlaza....aj hormony. Radsej vysetrit.
Co najskor na krv, takto sa moze prejavit aj leukemia
@heidy222 presne tak, suhlasim s tebou, pevne verim, ze to nebude nic vazne...ja som mala podobne problemy a nakoniec som mala leukemiu..ale ja som sa dlhsie necitila dobre
Nemôžeš ísť do prechodu?
tiez mam to predmenstruacne nocne potenie. je to bezna vec.
To vypada na prve priznaky prechodu. Keby si mala rakovinu tak mas xy inych priznakov.
@ladybug138 Prosim vas ake este ine problemy ste mali? Dakujem
Dobry den.Prosim vas zistili vam nieco? Mam podobne problemy.Dakujem
@kittykat22 vôbec nemusí mať XY iných príznakov. Môj ex sa tiež tak v noci potil, nič iné mu nebolo a nakoniec to bola rakovina lymfatických uzlín. Ale u autorky to môže mať súvis s prechodom začínajúcim. Každopádne treba vyšetrenie. Pre istotu
@iva33333 tocila sa mi hlava, aj ma bolela, rychlo som sa zadychala, mala som lahko sa tvoriace modriny, vysoky tep
@iva33333 ešte som nebola u obvodného lekára.Gynekologicky som v poriadku, profil...lekár povedal, že to nevyzerá na prechod robil mi aj AMH rezervu vajicok na môj vek veľmi dobre.Som zvedavá na štítnu žľazu.A vraj sa potia všetci v noci🙂liter potu za noc je normal podľa lekárky.A, že to môže byť zo stresu.Trapi ma to budím sa mokrá ako mys
@ladybug138 Dakujem
Ja sa tiez niekedy v noci potim a vseko mam v poriadku.Aj stitnu zlazu aj zenske veci..No ktovie z coho to moze byt
@veve7777 hlieny som nemala, nocne potenie som nemala, aj ked je to typicky priznak leukemie, ale aj inych ochoreni. Vysoky tep som mala takmer stale, teplotu som mala mierne zvysenu takisto.
Daj si skontrolovať krvný obraz a tiež aj štítnu žľazu. Také nočné potenie v poriadku nie je