Nočné potenie stehien

9. dec 2024

Ahojte, poslednú dobu sa mi potia v noci stehná, musím si prezliekať pyžamo. Nemám úplne mokré, že by sa dalo žmýkať, ale je dosť.. Nie každú noc, každú druhú, tretiu. Jeden čas som sa potila v noci, to bolo tak dva roky dozadu, vtedy som sa potila celá a oveľa viac... Potom to prešlo... Teraz sa to vrátilo, ale potia sa mi len stehná.. Neviete, čo by to mohlo byť? Mám 34 rokov, 7 mesiacov po pôrode... Ďakujem

katkaseiner
9. dec 2024

kedze si dost kratko po porode, asi by som skusila hormonalny profil. Ja som sa po porodoch na takych miestach potila ze som ani netušila ze sa to da...

lujziana44
9. dec 2024

@katkaseiner Čo môže byť príčinou, netuším, ale nepomohlo by len tenšie pyžamo? Prípade spať len v spodnom prádle?

katkaseiner
9. dec 2024

@lujziana44 no ja spim len v tricku a nohavičkach celoročne... cize ja ten problem nemam

autor
9. dec 2024

@lujziana44 pyžamo mám dosť tenké, čiže potom jedine kraťasy alebo nohavičky, ale to by mi možno bola zima.. Ale asi vyskúšam.

madeincssr
9. dec 2024

Nemas v spalni prekurene? Neupchava sa ti nos? Na spanie by malo byt len cca 19 - 21 °C. Pyzamo bavlnene?

kiwi3
9. dec 2024

a nemavas to nahodou pred menstruaciou, resp. po ovulacii? to byva hormonalne potenie. tiez to mam, ze si musim pyzamo prezliekat. hormonalny profil aj vsetko ostatne mam v poriadku. byva to celkom bezne hlavne po 30.

autor
9. dec 2024

@madeincssr hej pyžamo bavlnené a prekrútené nemáme, máme tak.akurat.