Som 8 mesiacov po porode,prekonala som covid, mavam casto stresove situacie a pozorujem, ze pred menstruaciou 1-2dni mam nocne potenie. Ma niekto skusenost? Je to bezne? Dakujem za skusenosti...
ved su to hormonalne zmeny.
Jasneee 🤣 poznam, mavam to dlhé roky, pred menštruaciou spavam s uterakom v posteli co sa musím utierat od potu cez noc
Ja už roky noc pred menzesom sa úplne spotim, vždy sa musím v noci prezliecť, niekedy to bolo horsie, musela som prezliekať aj posteľnú bielizeň, už to nieje také zle...
Rovnako to mam...tesne pred ms sa zopar noci potim ako kon a mavam navaly tepla aj pocas dna😀
Mam to cely zivot odkedy menstruujem. Bazalna teplota sa pocas cyklu meni.od ovulacie po menzes je zvysena cize na to reaguje telo zvysenim potenim. Tiez som tyzden pred v noci spotena ako mys,najma v oblasti hlavy a na hrudi.je to neprijemne ale co narobime. 🤷♀️
Ďakujem baby asi mi to vzniklo druhym porodom a je to normalne, bala som sa, ci to netreba riesit.
@lubinkap Ja sa uz roky potim v noci pred menstruaciou. Podla mna to je normalne, lebo hladiny hormonov a aj telesna teplota sa pocas mesiaca menia a telo na to reaguje potenim.