Ahojte, som 3 tyzdne po porode, po tyzdni čo som bola uz doma som dostala samozrejme zapal prsnikov, vtedy som brala aj atb a v noci som prepotila do nitky aj 3 nocne kosele, a odvtedy sa kazdu noc potim, nie tak ako ked som mala prave ten zapal ale proste ostalo mi to potenie, a to som nikdy sa v noci nepotía… mam to riesiť s doktorom alebo su to len hormony/kojenie/porod/sestonedelie- proste všetko sa dava doporiadku este. Ďakujem za rady
@evka_21 ako ja po prvom porode potenie som mala rok samozrejme ale to len denne take normalka ze som sa spotila pri beznych cinnostiach viac ako obvykle plus ten zapach bol horsi, preslo po roku. Ale teraz po druhom porode nerozumiem ako v noci sa potim normalne tricko aj vlasy zo spodu spotene toto som teda nepoznala nikdy, myslela som ze este z toho zapalu sa musim “vypotit” ale uz to trva druhy tyzden zie mokre noci a fakt je to neprijemne no. Uvidime ked sa to do roka 🤦🏼♀️ neupravi tak pojdem asi k dr
Je to normálne.(Tiež som mala rovnakú situáciu - zapal, ATB a potenie, ktoré mi ostalo do teraz a to už som od pôrodu viac ako 2 roky 🤭), hormóny sa búria 🙂 celkovo mam pocit, že sa to zmenilo k horšiemu po pôrode ohľadom potenia a potu samotnému.
Takže vydržať a časom sa to mierne zlepší ak nie treba skusiť dr.