Ahojte.Chcem sa spýtať,či nemáte skúsenosť.Dnes v noci som sa strhla na to,že sa neviem nadýchnuť.A neprešlo to zobudením,ešte asi pol minúty som lapala po dychu,čo je dosť,keď sa človek nevie nadýchnuť.Len som syčala pri nádychu.Pocit taký ako keď,človeku zabehne a chvílu s tým bojuje.Ale trvalo to dlhšie.Strašne som sa zľakla,že sa normálne nenadýchnem,že sa zadusím,alebobodpadnem...Sama s malinkými deťmi doma...manžel ďaleko,bála som sa znovu zavrieť oči.Zavolala som bratovi,nech príde prespať,keby sa mi to ešte stalo.Mám nádchu,čiže dýchala som len ústami,ale kašel žiadny,hrdlo vôbec nemám chytené.Je jasné,že mi asi vyschlo v hrdle,alebo čo,ale prečo som nevedela dýcchať zrazu,veď nádchu som už mala x krát oveľa horšiu,ale toto bolo veľmi znepokojujúce. 😒 ☹ Nestalo sa vám niečo podobné?
spánkové apnoe..?
Ahoj,mne sa to stava tiez dvakrat do mesiaca,vacsinou v noci..trva to 2-3h.Je to velmi neprijemne
@cibiother ahoj prosím ta prestalo ti to? Ja som to mala tiež sama doma s detmi, strašne som sa zľakla chcela som volať 112, normálne sa bojím zaspať
@luciar260
@dadadadula ahoj. Tak ja som to mala dnes v noci. Niečo hrozné pomohlo mi vybehnúť von z domu a trvalo to par sek. Ale pre mňa večnosť. Normálne som sa bála zaspať. Nezistila si z čoho?
@miriam11 ahoj. Máš to také pisklave? Nie a nie sa nadýchnuť. Mala som pocit ze spadnem a sa zadusim.
@majka19651 nezistila som stale z coho , ale tento tyzden som to mala takmer kazdu noc , vcera mi na nete naslo clanok jednej zeny ktora opisovala presne problemi ako ja fakt akoby som o sebe pisala, a jej to sposobuje histaminova intolerancia
@miriam11 no to iste som mala. Niečo hrozné.myslela som ze mi je koniec.
@cibiother nemoze to byt laryngospasmus? Teda krc hlasiviek napriklad z refluxu
@majka19651 bol to taky pocit Ako Keby nesiel vzduch Vobec dovnutra? A pri dýchání človek az tak chrči
@lesana111 prosím vás je to ako krc hlasiviek? Že nemozete Vobec dýchat?
@majka19651 nie. Presne to iste .rychl9 som zvehla dole a na dvor.par s3kund ale pre mňa večnosť. Neviem z čoho.myslela som ci sa mi niečím nezačala dýchania trubica alebo reflux ci nenastal
Dobry den mate ešte niekto taký problém ?zistili ste čo je príčina ?mam už 3tí týžden vnoci takýto problém bola som chorá asi čierny kašel čakám na výsledky ale s tým dusením mi nejak nevedia pomôct
Ahoj. Mne sa to stava sem tam uz roky. Vzdy iba v noci. Presne to iste co opisujes. Moj brat mava to iste a mama tusim tiez. Teraz sa mi to uz dlhsiu dobu nestalo (klop klop klop), ale je to dost neprijemne. Uz to ale poznam, tak tak nepanikarim pri tom.
Stalo sa mi to uz aj cez den dva krat, ked som mala zapalene hrdlo a vstrekla som si do hrdla septolete a normalne som videla ako sa mi stiahlo hrdlo a zacala som sa dusit. Tak som ten sprej vyhodila a napadlo ma, ci to nieje alergicka reakcia na nieco. Ale o ziadnej alergii neviem ze by som mala.