Nočné ataky

cucoca
15. okt 2022

Prosim vas uz ste sa stretli s tym ze ste sa v noci zobudili a bolo vam zle?Zacali ste sa potit hlavne na rukach a chodidlach a mali ste triasku?..Ja to mam teraz ako sa toho zbavim ?Je to hnusny pocit.

marca12
16. okt 2022

@cucoca Taketo stavy som mala asi 3 mesiace po covide

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
naty_10
17. okt 2022

@cucoca ja to mávam ale mám určenú diagnózu úzkostná porucha z panickymi atakmi,liečim sa už 3 roky.Zvyknem sa takto prebudiť a musím sa pomaly ukludnovat,zapnem telku a zabavím myseľ a je lepšie.

cucoca
autor
18. okt 2022

@naty_10 je tu niekto

cucoca
autor
19. okt 2022

@vlcik1 ten lavakan a frontin je co a da sa kupit bez predpisu

naty_10
20. okt 2022

@cucoca frontom sa nedá bez predpisu a to druhé neviem,ja odporúčam -Sedatif PC- mne to pomáhalo než mi zistili diagnózu a je to voľne predajné.

cucoca
autor
21. okt 2022

@naty_10 pomaha to aj na busenie srdca aby sa ukludnilo?

suge
21. okt 2022

@cucoca Mávam to dlhodobo, dávno pred tým, ako som prekonala kovid. Ako sa toho zbaviť neviem, lieky na to brať nechcem.

naty_10
21. okt 2022

@cucoca tak tým že je celé telo v nekľude sa automaticky zvýši aj činnosť alebo teda tep srdca,to znamená že keď si dáš tabletku malo by to poľaviť a aj srdce prestať búšiť,v prípade že sa tak neudeje bud je liek na ukľudnenie slabý alebo to treba riešiť s kardiológom.Ja som bola veľakrát u kardiológa ale všetko je v poriadku,takze ja to mám so psychiky a vždy keď si dám tabletku na ukľudnenie tak ustúpi aj búšenie srdca.