Dobrý den,má tu niekto problémy s nízkym tlakom?Čo je na to dobre?máte niečo odskúšané?alebo viete odporučiť nejaký vitamin na to?Často sa mi krúti hlava a pijem aj kávu,kolu som skúšala no bolo by asi aj niečo iné na to...ďakujem za odpovede
@gaga24 ja mávam bežne 80/60🙂raz mi kardiológ v kúpeloch povedal že okamžite k doktorke hneď ako sa vrátim dom, lebo nízky je rovnako nebezpečný ako vysoký - tiež môže spôsobiť nedokrvenie a porážku..tak som išla k internistke a tá že existujú kvapky na nízky tlak ale mi ich nedá lebo majú veľa nežiaducich účinkov a tie by boli väčšie ako účitok z nich.....ale povedala mi že môžeš piť červené víno, minerálky, nemusí sa obmedzovať v solení(problém s obličkami nemám) a mám športovať....Vekom sa prirodzene tlak zvyšuje a ja mám aj preddispozíciu že sa mi zvýši....tak som sa smiala že všetkých hovoria nesoliť a nechlastať - a ja môžem😀
Moja sestra mala nedavno problem s nizkym tlakom. Kava sa meodporuca nakolko je mocopudna a ani vody obsahujuce magnezium. Jej pomohol iso napoj od firmy Just. Je to na mineraly. Pouzivala to cca 3 mesiace a tlak sa jej ustalil. Predtym vyskusala vsetko az po infuzie a nic nezabralo. Susedka je Justacka a ta jej to poradila a zabralo
Aj ja mám nízky tlak. A riadne ma to obmedzuje. Najlepšie keď niečo vybavujem (dr.urady,..)a ja rozprávam ako opitá. Snažím sa piť čo najviac vody. Aj cvičím. Ale keď sa zas príliš unavím, tak je mi až na odpadnutie.
Ahoj, mam nizky tlak, a presne ako ty, aj motanie hlavy. Nezabera nic, pijem vela vody, Budis. Pepsi. Kavu. A som este aj tehotna, takze o to horsie, lebo neviem z coho mi je zle 🙈 vysoky je horsi, vraj mam byt rada.