Nízky tlak, čo je na to dobré?

gaga24
29. okt 2019

Dobrý den,má tu niekto problémy s nízkym tlakom?Čo je na to dobre?máte niečo odskúšané?alebo viete odporučiť nejaký vitamin na to?Často sa mi krúti hlava a pijem aj kávu,kolu som skúšala no bolo by asi aj niečo iné na to...ďakujem za odpovede

tosomja
29. okt 2019

Ahoj, mam nizky tlak, a presne ako ty, aj motanie hlavy. Nezabera nic, pijem vela vody, Budis. Pepsi. Kavu. A som este aj tehotna, takze o to horsie, lebo neviem z coho mi je zle 🙈 vysoky je horsi, vraj mam byt rada.

mogaa
29. okt 2019

@gaga24 ja mávam bežne 80/60🙂raz mi kardiológ v kúpeloch povedal že okamžite k doktorke hneď ako sa vrátim dom, lebo nízky je rovnako nebezpečný ako vysoký - tiež môže spôsobiť nedokrvenie a porážku..tak som išla k internistke a tá že existujú kvapky na nízky tlak ale mi ich nedá lebo majú veľa nežiaducich účinkov a tie by boli väčšie ako účitok z nich.....ale povedala mi že môžeš piť červené víno, minerálky, nemusí sa obmedzovať v solení(problém s obličkami nemám) a mám športovať....Vekom sa prirodzene tlak zvyšuje a ja mám aj preddispozíciu že sa mi zvýši....tak som sa smiala že všetkých hovoria nesoliť a nechlastať - a ja môžem😀

eliska13
29. okt 2019

@mogaa tiez mavam podobny
@gaga24 vela vody, sportovat, rano studensia sprcha a dobre od noh vymasirovat smerom k stehnam.kava mi nerobi mpc dobre skor zeleny caj.vsetci povedia, ze mam byt rada, ale je z toho unava, zavraty a pocit, ze doobeda zijem na 30% percent
Mne pomaha len sport

mogaa
29. okt 2019

@eliska13 to môžeš byť rada mne nič, keď sa mi točí hlava - jedine si lahnúť ak sa dá, minimálne si sadnúť a piť čo to dá😀raz som skoro v bude odkvacla,pustili ma sadnúť ale bolo mi tak zle že o zastávku skôr som musela vystúpiť🙂najhoršie to býva v lete...

eliska13
29. okt 2019

@mogaa tak to je neprijemne az takto to nemam len skor unava a, ak prudko vstanem vidim ⭐🙂

kattky
29. okt 2019

Moja sestra mala nedavno problem s nizkym tlakom. Kava sa meodporuca nakolko je mocopudna a ani vody obsahujuce magnezium. Jej pomohol iso napoj od firmy Just. Je to na mineraly. Pouzivala to cca 3 mesiace a tlak sa jej ustalil. Predtym vyskusala vsetko az po infuzie a nic nezabralo. Susedka je Justacka a ta jej to poradila a zabralo

gaga24
autor
29. okt 2019

@kattky Môžte mi dať presný názov toho nápoja?firmu just poznám,už sme niečo aj z tade mali.dakujem

kattky
29. okt 2019

@gaga24 Iso-tea lemon

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ketty251
30. okt 2019

Aj ja mám nízky tlak. A riadne ma to obmedzuje. Najlepšie keď niečo vybavujem (dr.urady,..)a ja rozprávam ako opitá. Snažím sa piť čo najviac vody. Aj cvičím. Ale keď sa zas príliš unavím, tak je mi až na odpadnutie.