Chcela by som sa s vami podeliť od covidu mam iba samé problémy keďže mam slabú psychiku a úzkosť na tom sa veľmi podpísalo, pocity na odpadnutie a hlavne nízky tlak pritom pijem vodu aj kávu som znova začala furt je to také nepríjemné krútenie hlavy už si sama neviem rady.
Hlavne je to intenzívne keď si idem umývať vlasy najradčej by som si neumyla bojím sa strašne....
Nemáš niečo s krčnou chrbticou?
@nelca84 to nie ale ja som mala prvú úzkosť vo vani a od vtedy to mam vždy tam
Nie každému robí káva dobre pri nízkom tlaku. Káva síce dočasne tlak zvýši, ale potom zvyčajne klesne ešte hlbšie.
Viacerí (lekári aj lekárnici) mi odporučili fajčenie - zužuje cievy a tým pádom dlhodobo dvíha tlak. Áno, fajčenie je škodlivé a každý si musí zodpovedne sám urobiť rozhodnutie.
Niekomu pomáha aj magnézium - tlak totiž stabilizuje, nielen znižuje vysoký, ale aj zvyšuje nízky.
Dostatočný príjem cukrov je tiež dôležitý a rovnako aj dostatočný príjem vitamínu C.
Ahoj, celý život mám nízky tlak..mne pomohol šport, káva, piť viac vody a aj viac soliť.. Tak rôzne striedam spomenuté veci podľa potreby.. A ešte tinktúra Maté od Serafin, tá je priamo proti nízkemu tlaku..
ako to myslis, ze hlavne ked si umyvas vlasy? ze si ich umyvas v predklone?