Dobrý Den
Dnes Rano som cvičila a začala ma bolieť ta moja chrbtica .
Teraz Mi je zle od žalúdka mam tlak 105 na 65 ruky Mam úplne vyklepané co mi pomoze alebo moze to byt z tej chrbtice ?
@alzbeta44 ale však tlak 105/65 je ešte v pohode.... možno to bolo, naopak, vyčerpanie a vyskočenie tlaku...? nárazové? ešte podotknem, že zle od žalúdka ti mohlo byť taktiež z vyčerpania. to isté vyklepané ruky (ak si nadmieru posilňovala na ne)... nízky tlak sa prejavuje neskutočnou únavou, točením hlavy, spavosťou... teda aspoň ja som nestretla ešte človeka (ale naozaj s nízkym tlakom), ktorý by mal trasenie rúk a bolo by mu zle od žalúdka (jedine, žeby mal také točáky v hlave, že vtedy áno, môže byť...)
@panelacikova tlak v pohode ako pre koho, pre niekoho kto je zvyknutý mať vyšší je už toto dosť nízky, každý organizmus to úplne inak znáša, čiže to sa nedá nejako zovšeobecňovať podľa mňa
@alzbeta44 najskor nejaka viroza na teba ide teraz je toho plno toto ne i este hypotenzia co mas ty staci pit mineralku a viac sa hybat ak je nizky tlak
@llucciaa to je síce pravda, ale cvičením práveže zvykne vrchný tlak ešte stúpať (nižší môže klesnúť) - vysvetľovali mi to priamo na kardiológii. ešte som sa nestretla s tým, že človek robí fyzickú námahu a horný tlak mu klesne :(
daj si cukor