Nízky tlak

alzbeta44
25. okt 2021

Dobrý Den
Dnes Rano som cvičila a začala ma bolieť ta moja chrbtica .
Teraz Mi je zle od žalúdka mam tlak 105 na 65 ruky Mam úplne vyklepané co mi pomoze alebo moze to byt z tej chrbtice ?

macekovam
25. okt 2021

daj si cukor

alzbeta44
autor
25. okt 2021

@macekovam Vyskúšam Ďakujem

rikarika
25. okt 2021

@alzbeta44 za mna magnezium. Vzdy pomoze.

macekovam
25. okt 2021

@alzbeta44 aj minerálku pi...

alzbeta44
autor
25. okt 2021

@rikarika Len Ja sa bojim ze mi zo este zníži tlak
Mam Doma magnosolv ked mi to nebude prechádzať budem si musieť dat .
Ach Strasne ze chrbtica narobí takéto veci .

vanda323
25. okt 2021

@alzbeta44 Mne magnézium ešte zníži bežne mám taký tlak ešte nizssi pomôže minerálka alebo sladke

alzbeta44
autor
25. okt 2021

@alzbeta44 Ma Niekto este takéto ťažkosti je mi od žalúdka zle ci to moze byt z tej chrbtice ?

panelacikova
25. okt 2021

@alzbeta44 ale však tlak 105/65 je ešte v pohode.... možno to bolo, naopak, vyčerpanie a vyskočenie tlaku...? nárazové? ešte podotknem, že zle od žalúdka ti mohlo byť taktiež z vyčerpania. to isté vyklepané ruky (ak si nadmieru posilňovala na ne)... nízky tlak sa prejavuje neskutočnou únavou, točením hlavy, spavosťou... teda aspoň ja som nestretla ešte človeka (ale naozaj s nízkym tlakom), ktorý by mal trasenie rúk a bolo by mu zle od žalúdka (jedine, žeby mal také točáky v hlave, že vtedy áno, môže byť...)

llucciaa
26. okt 2021

@panelacikova tlak v pohode ako pre koho, pre niekoho kto je zvyknutý mať vyšší je už toto dosť nízky, každý organizmus to úplne inak znáša, čiže to sa nedá nejako zovšeobecňovať podľa mňa

loginexistuje
26. okt 2021

@alzbeta44 najskor nejaka viroza na teba ide teraz je toho plno toto ne i este hypotenzia co mas ty staci pit mineralku a viac sa hybat ak je nizky tlak

panelacikova
26. okt 2021

@llucciaa to je síce pravda, ale cvičením práveže zvykne vrchný tlak ešte stúpať (nižší môže klesnúť) - vysvetľovali mi to priamo na kardiológii. ešte som sa nestretla s tým, že človek robí fyzickú námahu a horný tlak mu klesne :(