Ahojte, je v norme, že mi počas dňa klesne tep len na 39 úderov za minútu? Potom zase mám v norme okolo 70. Mám problémy aj s krčnou chrbticou. Plus mám pocit sťazeného dýchania. Ale najviac ma trápi ten tep. Máte niektorá skúsenosti. Ďakujem
rodinný príslušník - bolo mu zle, cítil slabosť, nevládal chodiť...
Na problém s tepom sa prišlo úplnou náhodou - prišla záchranka a urobila mu EKG.
40 úderov. Na druhý deň v nemocnici mu dali strojček na srdce. o dva dni bol doma.
@deti95060810 a môžem sa opýtať, či to aj nejako liečili, alebo teda ci dostal nejaké odporúčania, čo dalej? Svokre tiež dali na 48 hodín nejaký "merač", ale bola doma. Ale keďže v tom čase mala tep v poriadku, nechal to Dr tak. Ale jej sa to stáva pomerne často, je z toho aj dosť vydesena.
V nemocnici voperovali strojček. Na kontroly chodí každý rok. Zakázali mu napr. zvárať - možno aj iné obmedzenia len o nich neviem. otec zváral často tak potom chodil celý nešťastný
Zrovna dnes lekárka vravela že keby nemal strojček tak už je aj po ňom....
@deti95060810 ďakujem krásne za odpoveď. Musím asi tlačiť svokru na ďalšie vyšetrenia, radi by sme ju tu mali ešte dlho pri sebe. Ona je taka, že ju lekár odbije a ona chúďa sa sama trápi doma s každým problémom...
@vranka500 moja svokra ma kedykoľvek počas dňa 35-37 úderov. Riešila to aj s Dr, akurát jej povedal, že keď jej klesne takto, nech sa viac hybe. Zvycajne počas toho sa cíti slabšia, ma závraty. Nie je to nič príjemné... A tiež jej potom stupne počet úderov.