Zdravím , chcem sa opýtať či ma niekto podobný problém, beriem AD ktoré na internete píšu že znižujú ten spodný tlak. Mne psychiatrická povedala že to iba trošku môže znižovať a že iba keď sa začnú brat. Ja by som ti neriešil ale mám ako keby rozmazane alebo máličko hmlisté videnie, taký cudný pocit v hlave a keď si zameriam tlak tak mávam presne 120/60/60 vždy som mával vrchný 120 a spodný 75-80 nechápem z čoho sa to robí ak nie z AD. Vody pijem dost, slané jem. Pred 3 týždňami mi zvýšili AD ale už predtým som to pociťoval. Nie je to príjemne preto sa pýtam či máte niekto taký problém. Ďakujem
@juraj456 mal si niekedy lieky na spanie? pripadne Dithiaden a pod.
vies aky je to pocit ked zacinaju zaberat? ako moze to byt trosku rozne, ale clovek moze pocitovat unavu, je slaby, nedokaze mysliet, ma utlm. v takom stave nemusis ani dobre zaostrovat.
toto je stav, ktory dokazu navodit niektore lieky, vratane liekov s obsahom citalopramu.
niekedy tieto stavy prichadzaju na zaciatku liecby, ale po zvyseni davky casom si na to clovek zvykne a je ok. no samozrejme sa moze stat, ze bude treba davku uoravit, znizit, alebo zmenit lieky.
pri navyseni nejaej psych, liecby moze dojst podla toho o ake leiky ide k stavom utlmu, skor preto to hmliste videnie.
spodny tlak 60 je v norme. sice spodna hrnaica,a le v norme.