Nízke sebavedomie a priberanie

27. máj 2024

Baby čaute, posledné 4-5 rokov som extremne pribrala cca 20kg a to ake mam ja z toho mindraky neprajem nikomu…kedysi som milovala pekne sa obliect,nakupy oblecenia, vymyslat si kombinacie aby to bolo top a bola som spokojna a myslim ze zdravo sebavedoma…no potom prisiel zlom nasla som si pracu v tazkych podmienkach,10h denne v Anglicku a pribrala som aj ja aj manzel. A absolutne nemam zaujem o obliekanie sa. Chodim ako šuntalak leginy a cierne tricko stale dokola. Problem je ale ten ze neviem schudnut proste vydrzim 1-3tyzdne a koniec :( a tym ze aj muz pribral tak akoby mam obdobia ked si poviem ze a sak aj on je tucny tak co komu sa mam inemu pacit a potom zas obdobie ze to riesim velmi… a ano viem ze u chlapa to je ine a ano zmenil aj postoj ku mne odkedy som pribrala vidim to… stale je mily,zlaty a ochotny ale dotyky, pochvaly ako dobre vyzeram som nepocula 3 roky minimalne… a chyba mi to.. prosim poradte mi ako von z tohto kruhu prejedania sa, chcem naspat svoje telo … prosim aj tie ktore niecim takymto presli any napisali ako to zmenilo ich zivot ked schudli a pripadne co na to manzel ci tiez zmenil postoj a zacal chvalit 🙂 dakujem

januska12323
27. máj 2024

Nerob z toho diétu ale zdravší životný štýl a pre oboch. Pridaj zeleninu, menej mastných vecí, menej sladkostí a tak. A kúp si niečo pekné už teraz.

sense
27. máj 2024

Možno tvoj muž ta neprestal chváliť kvôli tomu ze si pribrala, ale kvôli tomu ze predtým si bývalá upravená a teraz len legíny a čierne tričko...
Možno sa ti nedarí aj preto ze si striktne všetko zakážes, obmedzis a potom ti vzdas...
Pisea ze aj muž pribral, co takto to skúsiť vo dvojici

reanda
27. máj 2024

a tie tazke podmienky, kvoli ktorym pises, ze si pribrala, sa uz zmenili? preco si stale 'v kruhu prejedania sa'?

autor
27. máj 2024

@reanda ano podmienky sa zmenili mam pohodovu pracu ked sa nenadriem praveze tam mam klud a cely den v kancelarii .. takze priestor vytvoreny mam len ta vola chyba

Lebo zacnem a drzim sa pride nejaka grilovacka a som skoncila neviem skocit spat na vlak

reanda
27. máj 2024

ale ved kvoli grilovacke sa nemusis zacat prejedat.. asi drzis moc prisnu dietu, to jasne, ze potom nevydrzis.. akym stylom si sa stravovala predtym, nez si pribrala? mozno staci vratit sa k tomu.. alebo ako ti pisali vyssie, len upravit jedalnicek, ziadne tvrde diety

negymama
27. máj 2024

mozno je to tym, ze chces rychlo velky ubytok vah,y aby si videla vysledok...a to nevydrzis prisnu dietu dlho.
Ja by som to skusila cez kaloricke tabulky a vydrzat s nimi a drzat si kaloricky deficit, nemusi byt spociatku velky, staci ti aj 100-200 kcal denne menej. niekedy sa vaha drzi, a potom sa opat pohne dole.
Ja som zacala chdnut, podarilo sa mi asi 3,5 kg a potom som zaspala na vavrinoch a kolisem hore dole pol kila . Nechudnem dalej. uz aj tie tabulky zanedbavam.
vzdy kes om si poctivo vazila a zapisovala jedlo , ta motivacia schudnut bola vyssia, ako ked som jedla bez KT odhadom. a paradoxne pri tom chcudnuti som citila mensi hlad, ako teraz ked jem viac a nedodrziavam deficit.
samozrejme...ono clovek k tomu aj sam dojde, uz cez tie KT, ze ked sa chces zmestit do svojej kalorickej potreby prip. ist do deficitu, tak nevyhnutne musis zmenit jedalnicek...zelenina, zelenina, ovocie, bielkoviny, vlaknina. Obmedzit skroby, - v case chudnutia som jedla iba pol tenkeho krajca chleba na ranajky, a obcas malu kopku ryze alebo pohanky ci inej zrniny. Ziadne knedle, zemiaky, zemle, halusky, sladke mucne jedlai.

negymama
27. máj 2024

co sa tyka grilovacky, aj tam si vies pomoct. samotne bielkoviny su na chudnutie dobre, tak si daj tretinku klobasy, alebo ak sa ponuka tak grilovane kuracie prsia ci stehno z ktoreho das kozu dole. Mensiu porciu, bez chleba, a daj si k tomu kopec zeleniny. Pit cistu vodu k tomu, alebo take tie matove citronove vody bez cukru. Nenalievat sa radlerami a pivom.