Počula som o experimentálnej liečbe Naltrexonom v nízkych dávkach, ktorá je vraj úspešná pri rôznych ochoreniach (aj keď v prvom rade sa liek využíva pri liečbe alkoholizmu). Okrem neplodnosti, aj PMS, depresií, autoimunitných ochorení... Máte niekto skúsenosti s touto liečbou?
http://www.lowdosenaltrexone.org/ tu je link, prelož si ho, tu nájdeš všetko...
https://www.buyldn.com/ldn-1mg.html to je link kde sa dá originál objednať a vraj sa dá aj vo francúzsku ale ten som nenašla...
@jazminn ďakujem, mám lekára, ktorý s touto liečbou pracuje aj na Slovensku, predpíše mi to 🙂 Chcela som vedieť, ako účinkuje, či naozaj zaberá, či nie je návykový...
nie nie je návykový...a kde je ten lekár, alebo ako sa volá, a ved na Sk nie je napr. 1mg?
@montemotherone prosím Ťa, ktorá lekáreň v Žiline to robí...mám známu, ktorá má rakovinu a žije niekde v okoli, doporučila by som jej to...recept si zoženie, len tú lekáreň....
@jazminn píšem správu
@veriine niejak som to prehľadla....niejak mi tá nová verzija veľmi neide. Roky som bola zvyknutá na inú a stará mi lepšie vyhovovala, Bola prehľadnejšia.
Ale k veci. Áno mám skúsennosť. Beriem ho...je to liek na všetko dá sa povedať. Čítala som, že dokonca aj na rakovinu a pod.. Ja som sa o tom dozvedela z Polska a aj z tamade ja ho zháňam. Ja som predčasom zhánala info o drvení tabletiek u nás a bolo mi povedané, že na Slovensku zákon nedovoľuje polenie tabletiek. Ale dozvedela som sa vraj napr. v Žiline to už robia. Tieto podrvené tabletky s obsahom 1-4mg naltrexonu Ti neuškodia, v takej nizkej dávke nemajú žiadne vedľajšie účinky. Spí sa super a mám farebné sny...takže sa na spanie normálne teším...
Trochu mimo témy ale musím sa opýtať. Dnes som sa o LDN (Nízke dávky Naltrexonu) dozvedel od známeho. Mám psoriázu cca 15rokov a stále neúspešne s ňou bojujem. Dnes som si popozeral na nete dosť aj o Tom že LDN pomáha aj so psoriázou. Chcel by som skúsiť to podstúpiť. Hrozí niečo pri užívaní LDN?
Poprípade našiel som postup na riedenie tablety v destilovanej vode. Užíva to niekto aj takto? Ďakujem za každý komentár.
@majo27 LDN nemá vedľajšie účinky, Berie sa v malých dávkach od 0.5mg do 4,5 mg. S riedeným vo vode nemám skúsennosť. Ja som začala brať takto: prvý týždeň 1mg večer o 21 hod. Druhý týždeň 2mg, tretí týždeň 3 mg....ale zdalo sa mi, že pri tých 2mg som sa cítila lepšie, tak som sa vrátila ku 2 mg a takto to beriem. Minulý rok som ho brala asi 3 mesiace potom som si dala prestávku pol roka a teraz zase beriem už mesiac...
Ja som brala, uvinky ziadne. Ani pozitivne sni negativne.
@majo27 no a odkedy sa destilovana voda da uzivat ako pitna? To asi nebude "kosher" postup...mozes si este viac uskodit
@majo27 nie všetko čo je na nete je pravda. Na tú destilku sa dáva veľa ľudí, niektorí si zase šupnú štamperlík Sava... A niektorí chodia na črevné výplachy. Ľudia v zúfalstve urobia všelijaké somariny 😕
@montemotherone somarina je podľa teba to LDN alebo to rozriedenie?
@majo27 ja som riedila vo vode a potom striekackou pod jazyk.
@montemotherone sak LDN a riedenie je to iste
@majo27 pouzitie destilovanej vody
@catherinah a to riešenie máš naordinované takto lekárom?
@catherinah riedenie som myslela 🙂
@montemotherone ja som tiež riedila, dal mi presne taký papier k tomu, ako sa to riedi. Dal mi tabletku, destilovanu som kupila v lekárni a zarobila. Muselo to byť v chladničke.
@montemotherone mne to tiež dal lekár. On že to robí svojím pacientkam často, ale ja som bola prvá, ktorá riedila. Inak to ešte robí tak, že tú silnú tabletku rozdrvia do nejakých kapsulí. Dal mi na výber, do tej vody to bolo lacnejšie. Ja som si to celé platila sama.
@lienka737 a píšeš, že si teda necítila žiadne účinky? Na aké problémy si ho prosím ťa brala? (Môžeš aj do správy ak nechceš tu... 😉
ja mám, ide o liek Adepend 50mg, ktorý obsahuje látku Naltrexon LDN, ktorá v dávkach od 0,5-4,5mg sa používa na liečbu veľkej škály ochorení...najbližšie sa táto liečba veľmi ujala v Polsku, kde sa dá zohnať liek Adepend aj liek Naltrexon a ten Vám v lekárňach doslovne rozdrobia napr. na tabletky po 1mg. a nie je to ani drahééé...tento liek nemá žiadné vedľajšie účinky, lebo v takej nizkej dávke o nič nejde...ale budete mať nádherné farebné sny a super sa spí.