Ahojte. Potrebujem radu,či nemá niekto skúsenosť. Pridružili sa mi psychické problémy vďaka tetanii. Moja váha išla rapídne dole. Nikdy som nemala nadváhu 172/57. No teraz mám hmotnosť 53 a cítim sa hrozné pri pohľade do zrkadla,no mám neskutočný problém pribrať. Snažím sa jesť pravidelne,no vôbec mi nechutí a jem to doslova na silu. Výsledky krvi v poriadku. Nemá niekto s tým skúsenosť ??? Tak rada by som mala naspäť tých 57 no vôbec sa nedarí, všetko moje oblečenie nab mne doslova visí..
@zaphira123 len magnosolv nič iné
Tak 4kg dole zase nie je az take kriticke. Ja mam 171/55 a pridem si normalna, nebrala by som to tragicky. Snaz sa jest zdrave tuky - orechy, losos, avokado, semienka, plnotucne mliecne produkty, milkshake s ovocim, horka cokolada, nieco sa na teba urcite nalepi. Ak by hmotnost stale isla dole, asi by si mala navstivit psychiatra a nastavit sa na nejaku liecbu.
@savanna no ja mám ťažké kosti,tak pri tejto váhe fakt vyzerám ako kosť a koža. Už okolie do mňa rype,prečo som tak schudla. Čiže tie 4 kg je na mňa fakt vidno a pribrať sa mi nedarí. Ďakujem za radu
Ja by som ti tak rada dala zo svojích kíl😢 aj keď,ako čítam pribrať je u niekoho rovnako ťažké,ako schudnúť. Niesú nejaké prípravky na podporu chuti?
A nechutia ti ani take veci, ze krupicna kasa? Z takych sa dobre pribera.
Vitamin b12 cisty nie b komplex a samozrejme kvalitny vo vyssom pomere mg….ale necakajte zazrak za tyzden ale napriklad ja som pribrala za 3mesiace 7kg tak som sa rozjedla
@nttnnt ktoru b12 ste uzivali? Ja som tiez schudla 5kg ako autorka,tiez okolie sialene riesi ako vyzeram,clovek nema chut nieco niekomu vysvetlovat. potom prislo tazke obdobie a dalsie 2-3kg dole 😟, ja mam bkomplex ale teraz vidim ze vlastne tam b12 ani nieje
@buducamama no mám rada....
@zaphira123 to ono v podstate je jedno nepamatam si uz znacku proste som prisla do lekarne pytala som cistu B12 s najvyssim podielom jednotiek myslim ze to bola 2000 jednotiek..a mozem povedat ze som sa tak rozjedla taka chut do jedla a kila hned isli hore ale treba poctivo kazdy den uzivat a necakat zazrak za tyzden
@nttnnt ďakujem pekne.
@nttnnt ja mam 1200 s postupnym uvolnovanim ale je pisane ze kazdy druhy den sa ma zobrat 1tbl.ďakujem za odporucanie
Ja tak isto,co beriete na tetaniu?