Nimbový olej na bradavičky a kurie oká, skúsenosti?

mrnoska3
24. jún 2019

Dobry den ma niekto prosim skusenosti na bradavicky alebo kurie oka u deti chcem skusit tak dakujem za skusenoati a ano bola som aj na koznom dakujem pekne

natassha1
24. jún 2019

vela mi vyskakoval v poslednej dobe tento a tusim este aj cesnakovy olej, no neviem, ci to nejak funguje alebo nie

luvivinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mrnoska3
autor
24. jún 2019

@luvivinka dakujem za vase nazory ale ja by som cchela vediet aky je ten olej vraj je to zazrak aj na plesne a ekzemy

satky123
24. jún 2019

@mrnoska3 ahoj ja teda pouzivam ricinovy z dm, ale len par dni takze cakam na vysledok, uz teraz je to lepsie, lebo pravdepodobne bradavica na nohe bolela pri chodzi, teraz neboli a je aj akoby mensia tak uvidim...

mrnoska3
autor
24. jún 2019

@satky123 moja 12 rocna ma kure oko na nohea ju bolelo dost aj naplaste sme skusali a nic chodi teraz vypalovat s dusikom ale mensia ma bradavicky aj z lekarne od koznej mam nejake smradlave so stetcom na potieranie ale uz 2 tyzdne a vzdy ma tak som chcela vyskusat nieco ine

simca06022011
24. jún 2019

@mrnoska3 odsklbni si vonku lastovicnik a pouzi to. Funguje na 100%... Skus poguglit. Ja som to malej dala do poriadku raz dva...

simca06022011
24. jún 2019

A inak lieči sa to dlhšie, malo by sa aj zoskrabavat ak si dobre pamätám a potom ponatierat... 😔 My sme mali z lekárne take pero na bradavice a kúrie oka a malo také skrabatko.

satky123
24. jún 2019

@mrnoska3 lepsie mi to teda teraz vyfotit neslo mala spi a stalo to okolo 5€ tak skusam naplaste mne osobne nepomohli dost sa to zosuplo, ale nasledne sa to este zvacsilo nakolko koren zostal asi neposkodeny a ked s toho vytekalata voda tak sa mi dobka spravila aj na palci takze za mna naplaste uz nie... a lastovicnik by som skusila.. to som pocula dobre ohlasy

zuzanaam
24. jún 2019

Nimbový olej dávam do mydiel pre ľudí s problematickou pleťou, tiež s ním striekame rastliny proti škodcom 😉 Keď som mala bradavice, odstraňovala som ich lápisom, vtedy ale treba riešiť hlavne imunitu, brala som grepový olej.Tým nechcem povedať, že ten nimbový olej na to nefunguje, len mi nenapadlo ho skúsiť. Myslím, že to bude na dlhodobejšie používanie, aby definitívne vyriešil problém, ako to pri prírodných prostriedkoch zväčša býva.

eliaska101
25. jún 2019

Hmm, ale to je asi nejaká novinka, nie? Teda aspoň ja o ňom počujem po 1. krát

naturalisvita
19. sep 2019

Nimbový olej je malý zázrak. Naozaj kvalitný nimbový olej má veľmi silnú špecifickú vôňu/zápach. Je vhodný ako na kurie oká a bradavice tak aj na akné a problematickú pokožku. Využíva sa tiez prášok z listou. Môže sa z neho zarábať mastička na problémy alebo aj maska na tvár, ktorá má užasné čistiace účinky. Ak máte nejaké otázky kludne mi napíšte https://www.naturalisvita.sk/rastlinne-oleje/bi...

satky123
11. dec 2019

Takze iba pre info ten ricinovy olej som pouzizala asi3-4 mes obcas max mesiac aj s propolisom (jednu dobu to akoby uplne stvrdlo vtedy som to pilnikom pobrusila) asi este mesiac po pobruseni som potierala pre istotu a tej pliagy som sa zbavila takze za mna odporucam

nikus173
11. dec 2020

Je prosim dobry aj na papolony

janarochester
11. dec 2020

Nimbovy som ešte neskúšala..ale ricinovy mi pomohol od bradavíc..je dosť hustý..na noc som kvapla kvapku,prelepila a bradavica sa rozpustila asi do mesiaca..natierala som preventívne ešte asi ďalší mesiac..

kikussik
30. máj 2024

Za mňa je nimbovy olej hotovy zazrak, je to jedina prirodna alternativa, ktorá mi zabrala na dlhorocny ekzem na rukach, pri ktorom mi predtym pomahali iba kortikoidne maste. A to som mávala prsty popraskané do krvi. Vyliečila som nim aj ekzémy detom, vyborny pri zapareninach, aj ako doliecenie jazviciek po kiahnoch. Viem kombinovať so zinkovou masťou, pripadne s vcelim voskom, závisí od problému.