Ahojte beriem antidepresiva mala som tazku depresiu lieky po 8 mesiacoch zabrali a mne je fantasticky taku radost zo zivota som nemala ani pred depresiou vzdy som bola pesimista teraz vsetko vidim optimisticky tesim sa uz len z toho ze som sa rno zobudila a svieti slnko. Je mozne ze ma tabletky az takto mohli zmenit ?
Coskoro ich cela republika budeme potrebovat, normalne ti zavidim 🙂, vdobrom.
super, teším sa s tebou 🙂 drž sa!
hlavne pri zlepseni svojvolne lieky nevysadzuj. treba pod dohladom lekara. drzim palce nech ti je akto dobre stale. 🙂
v živote som nič také nebrala, ale kamarátka mi hovorila, že 3x v živote mala takéto stavy, tuším raz z manželstva a potom dvakrát z diagnózy, ktorá jej veľmi strpčovala život, šlo o ťažké stavy ulceróznej kolitídy... a zakaždým s rozostupom niekoľkých rokov šla na antidepresíva, ale názov si nepamätám, niečo na "C", ak sa nemýlim a veľmi jej pomohli. ale musela byť prvé cca 3-4 mesiace trpezlivá, lebo účinky mali pomalší nástup.... tak asi áno, asi ti mohli zabrať, čo je fajn 🙂
To je super citat aj taketo pozitivne spravy. Len ma udivuje,ze taketo lieky ucinkuju az po 8 mesiacoch? Nevyznam sa (chvalabohu).
@stanulienkat postupne mi pridavala lebo nezaberali a nemohla mi dat vsetko naraz tak upravovala lieky aj davky a konecne sme nasli vhodnu kombinaciu 🙂
@pralinka25 nie nie to mi ani nenapadlo vysadzat ked uz je konecne zivot farebny a nie len cierny a tazivy 🙂 aj vravela doktorka ze to budu na dlhsie tie lieky lebo len posledny mesiac sa to konecne zlepsilo tak urcite nebudeme vysadzat
Nevysadzaj ich,to je jasne. Uvidis,ze aj v zivote sa ti bude lepsie darit. Psychika vela urobi.
Ano je to liekmi...mnoho ludi medzi nami nema dostatok serotoninu a nevie to cely zivot. Je viac pesimistickejsi,naladovy,nervozny,nevie spracovat viac naporu a tlaku na vlastnu osobu. Kazdy chce nadavat na antidepresiva,ale tieto lieky v mnohych pripadoch vyliecia vnutro cloveka...preto tesim sa s vami a prajem vam to. Budte stastna,aj s liekmi🥰😇🧡💛💚💙💜
super. lebo v mojom okoili poznam viac pripadov kedy po zlepseni hned vysadili a malo to velmi zle nasledky. tak som rada ze tak rozumne uvazujes. drzim palce a prajem aby tvoj sved bol uz len farebny 😘
existuje manio depresia. nemohla sa tvoja depresia preklopot z depresivnej fazy do manickej? trosku mi to tak znie. porad sa s doktorkou alebo si poguglli
nechto to vydrzi a hlavne ked ich zacnes postupne vysadzat
áno... žiješ v úplnej eufórii, aj keby ti padlo na hlavu kus strechy aj tak sa budeš usmievať... 😉
Podľa mňa dávno pred oficiálnou depresiou si už nebola zdravá, čiže to nie je že tabletky ťa zmenili. 🙂 Antidepresíva nemenia náladu, len prispievajú k chemickej prirodzenej rovnováhe v tele.
@juliet86 moze byt lebo ja som ako vymenena ale tesim sa ze mi je dobre
@any_soj aj mne to tak pride ze uz predtym som nebola ok ked to porovnam s tym ako sa citim teraz
Manžel tiež až po liečbe si uvedomil, že mu už roky bolo zle, len to nebolo tak vážne a myslel, že je to normálne
@any_soj to presne sa teraz deje mne. Ja som si stale myslela ze som len velky pesimista a vsetko vidim cierne az teraz prichadzam nato ze sa zrazu na zivot pozeram inak tesim sa z kazdeho dna akoby som doteraz len prezivala lebo musim a zrazu zijem chcem si plnit sny chcem a som stastna je to uplne iny pocit
To už budeš brať stále? Alebo vysadíš postupne, a dobrá nálada ostane? Či ako to funguje?
@maria1989 neviem akodlho teraz sa mi to este len upravilo cize tak skoro to nebude ale ked sa vydadzaju tak postupne ano a neviem ci nalada ostane to uvidime potom
ano
možem sa opýtať, ako sa máš a ako sa volajú tie lieky?
@spadzira medzitym mi uz lieky menila kedze mi zacalo byt zas velmi zle nezaberali stale som bola smutna a nestastna az som nedavno podstupila regresnu terapiu lebo uz som nevedela co so sebou a konecne sa moje trapenia a smutok vyriesili.
Moja známa takto fičí na Serlifte, zo začiatku ok super naladicka, pohodicka
Časom sa stála uplne závislá na antidepresivach... A hlavne v jej prípade jej úplne zmenili osobnosť!? To už nebola Ona takže hl. Všetko s mierou...
Tebe prajem všetko dobré 🧡pozitívne myslenie, kľudný život 😍👌❤️
Bud rada a držím palce nech ti to ostane čo najdlhšie 🙂