Ahojte mamičky , viete mi poradiť niečo účinné na zvýšenie imunity u malých ? Skôr niečo na prírodnej báze. Je veľa prípravkou na zvýšenie imunity ale aký je podľa vás ten naj ? Alebo aký používate vy ? Ďakujem
Ako neviem, možno som naivná, ale podľa mna sa imunita buduje práve kontaktom s chorobami a vírusmi aby si detičky vytvárali protilátky. Ja dávam probiotiká. Prvé dva roky býval drobec často chorý. Teraz za posledný rok-rok a pol napriek škôlke nič
@l3nka0107 určite kolostrum (kozie je lepšie) a rakytník ( buď mrazené bobuľky alebo olej) , prípadne včelí peľ...
Jednoznačne odporúčam colostrum.
A aj spomínané vita active od LR
@peto2211
@bylinkyodlucky baby mam tu skupinku LR, ak si neobjednávate samé môžem vás pridať 😁 vždy sa dohodnem s každou
Ďakujem vam určite skúsim 🙏🤗
Ja deťom dávam ImunoProtect (a teraz k tomu balia aj Fusakle 🙂 ) A s manželom sme objavili Covirin, nový slovenský prípravok, má to super veľa zložiek, tým pádom nemusíme brať rôzne vitamíny samostatne
@peto2211 dobry deň, prosím, neviete mi poraduť denné dávkovanie pre ročné dieťa? Ďakujem 🙂
@l3nka0107 my používame veľmi dlho víta activ od firmy LR za mňa super produkt na prírodnej báze