Dobrý večer, prosím vás, viete mi poradiť niečo účinné na očistu pečene? Na internete je veľa výživových doplnkov, ale neviem si vybrať, tak si rada nechám poradiť od niekoho, komu už niečo pomohlo. Za každú odpoveď vopred ďakujem...
A prečo ju chceš čistiť? Zlé pečeňové testy?
Skus si pozrieť Hepatoklin, mám veľmi dobrú skúsenosť.
Daj si predpísať Flavobion.
Nepit alkohol, nejest mastne, vela ovocia a zeleniny, a vela vody pit. Nejest vela, a nejest stale. To je najlepsia ocista aku mozes peceni spravit.
@jamoja presne, pestrec ako tu baby radia, najlepsi je drvený. A daj si Detox.
Drvený pestrec ale pozor zvyšuje tlak a môže rozhádzať hormóny.
@veselo_neveselo praveze pozor na ovocie. Neviem ake.ma.autorka problemy ale privela ovocia moze prispiet k ztukovatenej peceni.
@pinkgirl Flavobion sa da kupit na volny predaj.
@natalienka12 stále to menia, už bol len na recept😉
@natalienka12 aj teraz je na recept, kuk:
@pinkgirl v ceskej lekarni kupis ja kupujem z gigalekaren
Regalen
Tiež odporúčam Pestrec mariánsky
Lagosa od gastroenterológa
Mám zle pečeňové a to mi zaberá
Všetky produkty ako Lagosa, Flavobion, Sylimarin obsahujú ako hlavnú zložku pestrec mariánsky, len v rôznej koncentrácii a čistote.
@martinusik91 diky za info, rozšírila si mi obzory. Pijem pestrecový čaj a liečim sa na zvýšený tlak 🙈
Veľmi pekne ďakujem všetkým za odpoveď, vyskúšam ten pestrec alebo flavobion.
@jamoja Lepsi je liek Lagosa, je to silnejsia koncentracia ako Flavobion. V Ceskej republike je na volny predaj, ak sa vam nechce ist k lekarovi pre recept, objednajte z cesheho eshopu. Ak su zle pecenove testy, urcite by som isla do lieku, neexperimentovala by som s cajmi, ktore mozu aj uskodit.
Aj ja beriem Lagosu uvidíme či zabera
@oli18 ako ono je to u každého individuálne ale keď ho niekomu odporúčam tak vždy upozorním na ten tlak. Ja mám strašne nízky a keď si ho dám tak to teda riadne cítim ako mi ho zdvihol. Ale myslím že čaj je slabší ako keď si dáš drvený. Treba to odsledovať.
Lagosu som užívala asi 3 roky a nič moc. Drvený pestrec mi zlepšil trávenie aj som schudla, mala kopu energie čo po lagose vobec
@martinusik91 ja mám nízky tlak (bežná moja prevádzková hodnota je 90/70), pestrec užívam druhý týždeň a tlak sa mi vôbec nezmenil 🤷🏻♀️
drvený pestrec mariánsky 😉