Ahojte viete o nejakom účinnom produkte na DOMA ktorý odstraňuje kožné výrastky? Jeden mam aj na viečku...dakujem
@viestta ano to je asi risk a na ostatne na tele? Hlavne krk
Aj tie ostatne zver do ruk odbornika, nie je vyrastok ako vyrastok.
@viestta ako to prosim ta myslis? Ja ze to je len "koža navyše "
Ta koza navyse ma nejaky povod. HPV virus alebo iny virus, alebo aj iny dovod. Mas medicinske vzdelanie aby si to vedela zhodnotit?
Na tie zive mäsa pouzivam DermaPen (aj dermatolog vravel ok) ale na viac nie😁
@biglovemom aké máš?
@autorka ja som teraz mala "šnúru" u lekarky, postupne mi ich odstranuje (vratane viečok). Uz to mam fajn.
@andreakotesova cize ku kožnej ano?
@viestta aha a tie reklamy na "nalepky" alebo olejceky na takéto výrastky sú teda somarina a "hazard"?
Áno. Chodím k nezazmluvnenej, nemusim čakať 🙂 na telo (nie na oči) kludne použi napr. Kolodium forte, no pri viac kusoch je lepsie navstivit lekara.
@andreakotesova ďakujem za slušnú odpoveď🙂
Len si daj pozor s aplikáciou, lebo to stipe ako fras, ak sa ti ta tekutina dostane mimo vyrastok. Ale mozes to vyskusat, na to sa to predsa predava v lekarni.
@andreakotesova skúsim asi k tej kožnej skočiť nech ma usmerni a nech odporuci co ďalej 😊 ďakujem
Používam kolodium Forte. Výrastky zcernaju a odpadnu
Autorka z amazonu 😊bic extra drahe ale je super aj kamoska par povypalovala
Papilomy kozny moze odtsranit kauterizaciou alebo dusikom. Ak sa s atvoria na mietsach, kde je vlhko a teplo (pod prsnikmi), zabera dlhodobo pouzivat puder, aby miesto nebolo vlhke...potom sa netvoria.
Napis ip
Vyrastok na viecku zver do ruk odbornika a nespekuluj so svojpomocnym odstranovanim