Ahojte v pondelok mi dali dolu sadru zo zápästia no bolí ma stále pri každom pohybe.Pytala som sa lekára tak,že to má tak bolieť.Viac sa už na tú tému nebavil.Chodim aj na FRO na magnet a cvičenie no ruka sa rozhýbe ale bolí ako šľak.Nahodou poznáte niečo účinné od bolesti či masť,alebo tablety.Dakujem.
Ďakujem krásne a neviete ako dlho to bude takéto.No myslela som si,že dajú sadru dolu a bude ok no mýlila som sa bolí to.Moje deti keď mali ruky v sadre ani nepili,že ich to bolí keď im dali sadru dolu.
@alazala ahojky, citam ze si mala ruku v sadre, ja mam zlomenu a popraskane kosti vretenej kosti mam uz sadru predtym dlahu... Ruka pod sadrou ti netrpla, nemala si mravencenie, ale bolesti aj tam kde nie je zlomenina, abo take pichanie a pulzovanie. Neviem ci je to ok, alebo ci s tym mam ist k dr., bola som tam len pred 5 dnami. Dik H.
Pravidelne si ruku natieraj gelmi ako veral, ibalgin, voltaren, flector. A kľudne pri väčších bolestiach si daj aj tbl Ibalgin/veral. Neboj, rozhýbe sa to a bude to lepšie. Dr nekazal nosiť ortézu? Možno na spevnenie počas dňa by bola vhodná.