Mám stvrdnutú kožu na nohách + do toho na jednej päte aspoň 10 bradavíc 🙈 okrem vylalenia prosím ako ?
Na bradavice mast s kys. salicylovou, mame prave taku na predpis od koznej. Mazat 2x denne a vecer osrabkavat pemzou.
Chod na pedikuru, tam ti pozru ci tie bradavice su bradavice alebo kurie oka, aj odstrania stvrdnutu kozu. Na bradavice pomaha aj duofilm, ale pocitaj, ze je to na dlho. Dusik je sice neprijemny ale ucinny
@fashionshop88 keralan masť
Kolodium forte
1. Máčať nohy v soli z Mŕtveho mora
2. Päty po vymočení dobre "vyšmirglovať" a natrieť mastnejším krémom
3. Na bradavice EO oregano (overené)
Pomáha na nohy sa nevykašlať a po každej sprche prebehnúť pilníkom na kožu. Natrieť večer, ale úplne každý večer kémom s obsahom urey aspoň 20 %. Super je aj obyčajná vazelína a do nej pár kvapiek teda tree. Tie bradavice by som si dala vybrať, je to vírus a o chvíľu sa ti môžu spraviť aj ďaľsie. A tiež ťa to v tej nohe musí pichať a bolieť.
Bradavice ku kožnemu na vypálenie, zbytočne sa trápiť.
Zhrubnuta koža buď každý mesiac pedikúra alebo exfoliacne návleky. Dáš na hodinu, za pár dní sa ti osupu nohy a máš ich jemne.
Urcite najprv pedikúra. Kym doma vyskusas x kremov za x peňazí a prejdu vlastne tyzdne, mesiace, tak nikdy to nebude take ako po pedikúre kde budes hodinu sediet a po prvom raze.
Potom uz len na udrziavanie krem s co najvyšším percentom urea v zlozeni
Tam ti vlastne aj povedia ci je to bradavica alebo kurie oko ( s nim by ti mohli rovno aj pomoct, aj ked to bude chcieť viac sedeni)
Jedine kvalitna pedikura.ziadne domace pokusy ti toto nevyriesia..baby to vsetko krasne daju doke skalpelom aj nastavia interval ako casto chodit.
kvalitna pedikura a doma priebezne mazat nohy mastou Keralan
Určite kvalitná pedikúra a pravidelne 1 - 2 krát do týždňa máčať nohy v horúcom kúpeli so sódou bokarbonou, krásne to zmäkčí kožu, len to zoškriabeš a nakrémuješ.
Co sa tyka tvrdej koze, uz davno som prišla na to, ze to je typ koze a nic s tym neurobime. Ja si to oškrabkam kovovym pilnikom, a o tyzden to tam je zas. Moj muz si nohy neskrabe a ma ich ako batoľa 🫤