Viete mi poradit nieco volne dostupne v lekarni bez predpisu na ukludnenie pre operaciou v lokalnej anestezii? Ja som taky strachoput, ze uz vidim ako sa budem rano v den operacii triast.
Voľnopredajné sú oblb, zbytočne výhodné peniaze. Vydrž, ráno pred operáciou ti oni dajú. Keď si budeš sama niečo ordinovať, zbytočne si vyrobíš problémy. Nedajbože vznikne nejaký problém a budú mať skreslené výsledky lebo nebudú vedieť čo si si šupla.
V nemocnici ti dajú, ty nič neexperimentuj, aby si si horšie neurobila. Držím palce.
Presne ako píšu vyššie, neexperimentuj a hlavne si nič nedávaj. Oni ti dajú, ja som mala tuším Midazolam, mňa klepalo strachom predtým, až ma napínalo 😀 Drzím palce, bude to v pohode.
ja som si dala pred operáciou...povedala som im a dali mi menej - menšiu dávku...Takže dá sa , len treba potom povedať.
daj si nieco z prirodnych - persen, magnezium, b-komplex, to su take ukludnovaky; klasicke lieky radsej nie, nevies ako na ne zareagujes. V nemocnici ti potom daju a bude ti uz uplne vsetko jedno, ziaden strach.
Nebudeš už keď tam budeš tak sa ukludnis,čo ti idú robiť,že máš z toho strach?Ja sa tiež bojím ale už keď som tam tak sa skludnim a som rada,že to budem mať za sebou 🙂(bola som vo februári)
Skus Quajacuran ale precitaj si ešte pribalovy letak. Občas si ho dam keď nemozem spať alebo ma bolia kríže. Berie sa aj pri strese a nervozite. Pred operciou im to nezabudni povedat.
Môže sa dať liek na spanie pred narkozou?deň pred tým.?
Dajú ti na mieste. 👍🏻