Niečo na ukľudnenie pred operáciou

22. máj 2023

Viete mi poradit nieco volne dostupne v lekarni bez predpisu na ukludnenie pre operaciou v lokalnej anestezii? Ja som taky strachoput, ze uz vidim ako sa budem rano v den operacii triast.

galganka
22. máj 2023

Dajú ti na mieste. 👍🏻

martul
22. máj 2023

Voľnopredajné sú oblb, zbytočne výhodné peniaze. Vydrž, ráno pred operáciou ti oni dajú. Keď si budeš sama niečo ordinovať, zbytočne si vyrobíš problémy. Nedajbože vznikne nejaký problém a budú mať skreslené výsledky lebo nebudú vedieť čo si si šupla.

ibrunova
22. máj 2023

V nemocnici ti dajú, ty nič neexperimentuj, aby si si horšie neurobila. Držím palce.

suzitok
22. máj 2023

Presne ako píšu vyššie, neexperimentuj a hlavne si nič nedávaj. Oni ti dajú, ja som mala tuším Midazolam, mňa klepalo strachom predtým, až ma napínalo 😀 Drzím palce, bude to v pohode.

deti95060810
22. máj 2023

ja som si dala pred operáciou...povedala som im a dali mi menej - menšiu dávku...Takže dá sa , len treba potom povedať.

hradnapani
22. máj 2023

daj si nieco z prirodnych - persen, magnezium, b-komplex, to su take ukludnovaky; klasicke lieky radsej nie, nevies ako na ne zareagujes. V nemocnici ti potom daju a bude ti uz uplne vsetko jedno, ziaden strach.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenatomasova
22. máj 2023

Nebudeš už keď tam budeš tak sa ukludnis,čo ti idú robiť,že máš z toho strach?Ja sa tiež bojím ale už keď som tam tak sa skludnim a som rada,že to budem mať za sebou 🙂(bola som vo februári)

panonia
22. máj 2023

Skus Quajacuran ale precitaj si ešte pribalovy letak. Občas si ho dam keď nemozem spať alebo ma bolia kríže. Berie sa aj pri strese a nervozite. Pred operciou im to nezabudni povedat.

lusiafofo
23. júl 2024

Môže sa dať liek na spanie pred narkozou?deň pred tým.?