Ahojte maminy, poradte nieco na ukludnenie nervov, som uz vyhorena, stale dookola to iste, domacnost, varenie, zahrada, 3 deti, najmladsia bude mat 2 roky, ucenie s detmi, snazim sa vsetko v klude zvladat, ale nie vzdy sa da, v poslednej dobe dost casto vybuchnem, potom sa za to neznasam, som na vsetko sama, muz je v robote, pomoze ale az ked mu poviem, ale iba obcas, dakujem za rady
@jaass dakujem
V jednej mamickovskej skuoine ficia na persene a vraj pomaha
Ahoj,viem o čom rozprávaš.Sama mám tri malé deti a myslela som,že už načisto si to hodím🫤 podráždená,nevyspata, nevrlá,žiaľ skončilo to úzkosťou a depresiou .Vyhorela som🤷lepšie povedané zhorela som ako fakľa 😄. Žiaľ musela som vyhľadat odbornú pomoc .Odkedy mám AD svet gombička🙂už ma nevedia poriadne vytočiť,hneď sa to zmenilo 🙂veľa síl prajem
Občas si urobiť radosť sama sebe, stíšiť sa a byť sama so sebou keď len na minútku...z doplnkov medovkový čaj, valeriana, lubovnik, pomaha aj aswagandha, občas s kamoškami vypadnúť na pohár vína, to pomáha najviac... mám na mysli pokec s kamoškami, nie to víno😁😁😁
Co takto zapojiť manžela, nechať mu tri deti a ist si na pár dní oddýchnuť do nejakého wellness? A prečo sa snažíš všetko sama zvládnuť? Tie deti majú otca a ty máš partnera. A teraz je neskoro odo mňa mudrovať, ale mohli ste s tým tretím dieťaťom počkať.
@leonakr no máš pravdu ad pomáha, len zas majú aj vedľajšie účinky... a nie hoc aké.
@deti95060810 tak jasné,že ich neberiem len "na nervy"🙂z depresie a z úzkosti vedia vytiahnuť len AD😕.Tiež som dlho sa vyrovnala,že ich musím brat .Ale zachránili mi život, inak doteraz by som žila v tme.
Opatrovateľku 🥰 potrebuješ čas pre seba. A neboj sa, všetky mamky raz vybuchnú 🫠 čiže nemaj výčitky💪 všetko je okey