Ahojte máte niekto skúsenosti s niečím sčoho ste pribrali na váhe? Napríklad tabletky a tak .Ja sa pokúšam pribrať ale nie a nie pribrať už som úprimne zufala. poraďte niečo
@dagmarovita ja som pri obvodnej bola každé dve dní mi páchali injekcie b12 a nič aj peritol tabletky bola som aj na kardiológiu a netreba brať lieky pred 10 timi rokmi som brala euthyrox mam zníženú štítnu žľazu ale odvtedy mi nič už nedávajú a ja som strašne chudá mam len 38kg som po pôrode 9 mesiacov ja už neviem čo mám robiť
@kamca495 pije sa to pomaličky medzi jedlami so slamkou.....ale v lekárni kúpiš aj nutričné kaše aj tie sú fajn miesto olovrantu alebo desiatej....treba to nahrádzať olovrantom alebo desiatou lenbo väčšinou to má cca 1200Kj a je to viac ako keď si dáš kúsok ovocia....tie kaše sú fajn ak ich posypeš nakoniec grankom, tak chuťovo ako krupica.....a samozrejme maškrty ako krupičná kaša, pred spaním napr. kakao, niekot si zarába aj detský Sunar😉
tu máš nutrikaše, ja napr.mám rada tie a posypané tým grankom
https://etabletka.sk/?s=nutrikaše
tam si porovnaj aj ceny za nutridrinky
Vedx bud rada, že si stihla, čo by za to iné dali. Ci, už si extrémne stihla?
@snezienkaaa82 no ver že pri takej váhe by si ani ty spokojná nebola....veď má len 38kg, to je naozaj veľmi málo
Akú máš výšku? Čítam ze váhu 38 kg. Hpwvnbe skus viac oddychovať. Dieťa daj babke, ak sa da, najedz sa, lahni a nič nerob. Zdreavie he prvoradé. Ha som tiež bola po pôrode chúda, 170 cm, 50 kíl. Pomohol mi oddych. Čiže vyšší príjem ako výdaj.
A chuti ti jedlo? Nemáš anorexiu, tetanu a pod? Čítam, že len štítnu.
Rodičia sú akej postavy?
@mogaa áno, čítam teraz.... 🤔😳Ja nám 170, 50 a tiez vyzerám biedne. Tých 38 to si ani neviem predstavit. Ved som mala dní, keď som nevládala fungovat
U mňa to bola psychika, všetko som chcela stíhať, deti, upratať, navariť, nakúpiť. Do toho ešte dokončenie školy. Čiže na nervy, tetanu som si akurát uhnala.....
@snezienkaaa82 áno až moc mám 38kg
@snezienkaaa82 mama predtým bola tiež taka chudá ale po pôrode mala svoju váhu 60 kg a odvtedy ma 75kg otec bol štíhli ale bol aj vysoký že aj 1,90 cm a vážil možno 60 65kg ale ja cm mam približne 158 a váha 38kg to je moc malo niekedy mi už ani nechutí jest to je pravda. Každý mi hovorí ze pri dcére keď som bola tehotná vyzerala som dobre až sa tešili a Terez? Vždy počujem len nadávky co zo sebou robím
@kamca495 rozdiel máš v tom že nutridrinky sú malé cca 2dc tie sa pijú, z toho druhého urobíš kašu a ak sa posype nakoniec grankom tak je aj chutná🙂ale hovorím, nie miesto jedla ale ako niečo medzi jedlom alebo miesto desiatej(ovocia)....ono priberieš len kalorickým nadbytkom, ten nutridrink má cca 1200Kj čo je viac ako nič alebo ako jablko, či pomaranč, ale zase oveľa menej ako keď si dáš dobrý obed či večeru.....a teda nečakaj výsledok hneď....predávajú aj také nutrijogurty v lekárnach len tie už sú dosť drahé.....a sú dostať aj nutridžúsy - tiež v lekárňach
@kamca495 no z veľkej časti je to genetika, ako čítam. A cítiš sa ako? Si slabá, malatna, vladzes? či fungujbes, normálne?
Pretoze sú také ženy, že drobné a chuducke. A vôbec to nemusí byť problém.
@kamca495 to Ti odporučil lekár? Veď skús nabrať svaly. Lebo radiť jesť šľahačku a smotanové, kysnuté asi nepomáha. Inak sú také lieky, ale to musíš mať diagnózy na to.