Niečo na pribratie na váhe

kamca495
6. feb 2022

Baby prosím viete niečo z vlastnej skúsenosti čo vám pomohlo z niečoho pribrat? Ja nie a nie pribrat som už zúfalá že nemám aspoň 45kg 🙏 😭😭

natalis1998
6. feb 2022

@kamca495 keď tak pribrať zdravo. Skúsila by som prijať veľa bielkovín, napríklad na desiatu a raňajky zaradiť tvaroh, veľa strukovín, kuracieho masa. Stiahnuť kalorické tabuľky, zadať váhu výšku a cieľ. Hlavne musíte viac prijať vo forme potravín ako spáliť. Al budete v kalorickou deficite tak chudnutie.. a vtedy sa proste nedá pribrať.

bennn
7. feb 2022

čoko čoko láda

emalka
7. feb 2022

Kombinacia z ktorej sa najviac pribera je sacharidy+tuky. Za predpokladu, ze budes jest aj dost bielkovin, by som si pripravovala kalorickejsie verzie jedal a priloh. Napr. zemiakova kasa kde miesto mlieka das slahacku a maslo, ryzovy nakyp a zemlovka sa daju tiez lahko prilepsit. S cestovinami a omackami sa da paradne carovat. Polievky by som robievala kremove. Proste nejak nenasilne dvihnut kaloricky prijem do plusu bez prejedania sa a nezdravych stravovacich navykov.
Potom tiez jedavat castejsie, hoc na zaciatku mozno mensie porcie, ktore budes postupne zvacsovat. Tvoj zaludok si musi privyknut na zvyseny objem jedla. A hlavne zo zaciatku si sledovat kaloricky prijem aby si bola naozaj v pluse.
A casom, ked priberies a telo bude mat z coho fungovat, by som zaradila pravidelny pohyb, aby si sa drzala vo forme.

simona_simi
7. feb 2022

@kamca495 Ak Vám môžem odporučiť určite by som nasadila pitie Aloe Vera gélu. Nie však z hoc akej firmy. Certifikované. Ak by ste chcela poradiť podrobnejšie kľudne mi napíšte 🙂

lubbi1
7. feb 2022

no hlavne by som nejedla nezmysly v podobe sladkosti a takychto veci, lebo telo nie je smetiak, treba jest bielkoviny, komplexne sacharidy pripadne ak vaha nejde hore tak by nebolo na skodu skusit to riesit s vyzivovym poradcom.

elizita
7. feb 2022

@kamca495 a mas nejake problemy ze chces pribrat? lebo to skor treba riesit s lekarom a nie slahackou ako tu niekto radi 🙈

nika12323
7. feb 2022

Ahoj ja som chcela tiež pribrať a podarilo sa mi konečne pribrať krásnych 8 kg .. a bolo to celkom jednoduché .. kupovala som tie najviac kalorické jedla .. napríkad kalorický toustovy chlieb som si natierala s maslom ., a veľa veľa pečiva som jedla buchty , rožky , niekedy aj na silu len aby sa mi žalúdok roztiahol .. zmrzlinu po večeroch som tiež vyjedala.. vyprážané jedla palacinky ,, proste všetko comu sa ostatný vyhýbajú .. takto som asi za 2 mesiace pribrala krásnych 8 kg 🙂 aj od okolia som potom počula samé chvály že ako super vyzerám že som už bola moc vychudnutá .. ja som mala 47 kg na 168 cm .. čiže kosť a koza som bola 🙂 ak tak kľudne napis , poradím 🙂

kamca495
autor
7. feb 2022

Baby áno bola som pred tim pár rokov do zadu chudokrvna aj štitnu žlazu mám zníženú ale lieky už neberiem že vraj netreba bola som na vyšetreniach včera som jedla až 3 krát za deň ešte aj o pol 10 večer zemiaky a zapecenu brokolicou zo syrom a večer o 21:30 slovenskú ryžu a kuracie krídla na zelenine na štave baby ale mňa strašne bolelo brucho a som si to všimla vždy keď jem viac denné tak mám bolesti jem v malých porciach ale často a snažím 3 krát za deň

elizita
7. feb 2022

@kamca495 ale co je problem, ze chces pribrat? aky zmysel to ma, ked si zdravotne v poriadku a aj sa dobre citis? to co ti to slecna vyssie radi, cpat sa maximalne nezdravymi hovadinami akoze nemam slov... za chvilu mas zlcnik v pazi.. ak chces zdravo pribrat, skus si zaradit hrst orechov denne do jedalnicka... pokial mas normalnu vyvazenu stravu, nic ine nevymyslaj, len si znicis travenie...

nika12323
7. feb 2022

@elizita ja som sa necpala hovadinami , do jedálnička som zaradila aj nezdravé potraviny práve preto aby som pribrala a cítila sa lepšie vo svojom tele a predtav si že vôbec nemám žlčník v paži práve naopak konečne sa cítim zdravo a výborne vo svojom tele 😉😉

domak2
7. feb 2022

Toto mi opäť pripomenulo tento obrázok 😅
Ja mam síce opačný problém, ale záleží aj koľko merias a hlavne ako sa cítiš. A presne ako tu bolo spomenuté, určite sa nepchaj blbostami, skôr zdravými vecami, častejšie.

domcii69
7. feb 2022

@kamca495 ahoj vies co mam 23 som po pôrode 1.5roka nikdy som nevedela pribrať mala som stale 34kg ano je to až podvýživa jedla som vsetko aj doplnky a nic. Vies co mi pomohlo za mesiac som sa dostala na 39kg a držím priberám ďalej. Pomohol mi kľud, žiaden stres a oddych. Samozrejme jesť vsetko co ide