Niečo na popraskané päty po pôrode

30. jún 2021

Zdravím baby.. Som 2 mesiace po pôrode, strašne som mala opuchnuté nohy ešte mesiac po pôrode a ako mi odpuchli tak päty mam ako stará babka popukane 😔 co by ste mi poradili.... Každý večer si ich drem tou,, skalkou,, a kremujem modrou indulonou....... Chcem si ich dat troska do kopy a potom by dom šla na pedikúru ale teraz sa za ne normálne hanbím (mám 28 rokov)....

dominka63
30. jún 2021

Návleky z dm parasoftin ja som mala veru to iste otras nohy 😅

ayanamirei
30. jún 2021

bez hanby - do salonu na pedikuru 😉 ako prvu pomoc pouzi krem z lekarne alebo aj v DM maju , s obsahom aspon 20% urei, to ti v priebehu par dni pomoze, aby neboli tie nohy uplne ako smirgel.

kkovacovak
30. jún 2021

Cerave sa (bledomodry) krém na nohy alebo eucerin urea repair plus. Najlepšie kremy na svete na nohy 👌

simca06022011
30. jún 2021

Chod na pedikúru. Ja teraz používam eucerin urearepair, plus kremovat kremovat.. Kúpila som teraz aj kúpeľ na nohy s ureou, ale ešte som neskúsila 😁 Podľa mňa drhnut to pemzou každý deň je zbytočné. Ísť k pedikerke treba, ona tu kozu odstráni a potom budeš kremovat doma.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuvelyn
1. júl 2021

Ideálne pedikerka, ale ak ma niekto rovnaký odpor k tomu aby sa niekto cudzí dotýkal mojich chodidiel (🤦🏼‍♀️🙈), tak parasoftin ponožky su zázrak - ale ako píšu baby iba ked nie sú živé rany. A potom žiletka na päty, ale s tou opatrne, trrba cvik lebo sa da ľahko prísť k úrazu