Zdravím baby.. Som 2 mesiace po pôrode, strašne som mala opuchnuté nohy ešte mesiac po pôrode a ako mi odpuchli tak päty mam ako stará babka popukane 😔 co by ste mi poradili.... Každý večer si ich drem tou,, skalkou,, a kremujem modrou indulonou....... Chcem si ich dat troska do kopy a potom by dom šla na pedikúru ale teraz sa za ne normálne hanbím (mám 28 rokov)....
bez hanby - do salonu na pedikuru 😉 ako prvu pomoc pouzi krem z lekarne alebo aj v DM maju , s obsahom aspon 20% urei, to ti v priebehu par dni pomoze, aby neboli tie nohy uplne ako smirgel.
Cerave sa (bledomodry) krém na nohy alebo eucerin urea repair plus. Najlepšie kremy na svete na nohy 👌
Chod na pedikúru. Ja teraz používam eucerin urearepair, plus kremovat kremovat.. Kúpila som teraz aj kúpeľ na nohy s ureou, ale ešte som neskúsila 😁 Podľa mňa drhnut to pemzou každý deň je zbytočné. Ísť k pedikerke treba, ona tu kozu odstráni a potom budeš kremovat doma.
Ideálne pedikerka, ale ak ma niekto rovnaký odpor k tomu aby sa niekto cudzí dotýkal mojich chodidiel (🤦🏼♀️🙈), tak parasoftin ponožky su zázrak - ale ako píšu baby iba ked nie sú živé rany. A potom žiletka na päty, ale s tou opatrne, trrba cvik lebo sa da ľahko prísť k úrazu
Návleky z dm parasoftin ja som mala veru to iste otras nohy 😅