Čo by ste mi poradili na stres, nervozitu, ukludnenie....
Len nie niečo na spanie mam dve deti 😆 😄
Trávu 🤦🏽♀️🤣 prepáč zo srandy len
Tiež neviem, mne dnes pomohla orieskova čokoláda
@amanda7001 mne pomáha magnézium 😉
15 minút kľud od deti + káva a koláč k tomu 😅... to je môj momentálny recept ale nie je to dlhodobé riešenie lebo leto sa blíži 🤣
Tiež odporúčam Persen 🙂
Skús cbd olej 10%
@petrisa213 a nie ste potom unaveny z toho nieje to na spanie
@cicuca a nie ste z toho unaveny nieje to na spanie
@amanda7001 áno, je to aj na lepší spánok ale nemám pocit ze by som cez deň bola po nich taka otapena na spánok. Ja som mávala hlavne aj večer problém zaspať a v tom mi pomohli. Človeka to skôr ukludni a potom môže lepšie zaspať.
Mne pomohol caj z valeriany, maju ho v lekarni. Je chutovo hnusny, ale ucinny.
Najlepsie na nervy je ist sa prejst, alebo venovat sa niecomu, co Ta bavi. Lieky sice utlmia, ale s tym by som sa nezahravala.
Ja som tetanička, pijem medovkovy čajík, dopĺňam minerály, najdôležitejšie je magnezko a pijem mind Master. A mne teda kľud robí najväčšie peklo. Musím stále niečo robiť, keď sadám s tým, že si idem oddýchnuť príde na mňa stres...
@amanda7001 sú to už roku, čo som ich brala, ale myslím, že cez deň som bola v poriadku. Normálne som chodila do práce a bola s dcérkou a priateľom. Ale bola som pokojnejšia, myšlienky tak nelietali a večer som kľudne zaspala a spala celú noc.
@amanda7001 čo naviac pomáha? V prvom rade riešiť príčinu 🙂 ale tak určite fyzická aktivita alebo naopak odpočinok, závisí od stresoru
@amanda7001 cbd, thc
De-press
@vikinka292 pomaha medovkovy čaj
@autorka @amanda7001 sport, rozhovor, blizkost s kymkolvek...ale ano aj dobry caj pokojne aj ta medovka, ak nie je taky hic ako teraz tak je fajna aj deka - krb/kozub a dobra kniha/film....no a zvieratka...hladkat, mojkat, tulit....plati najma pre ludi, ktori ked si precitaju blizkost, tak si vravia fajn a kde a s kym....tak zvieratka su a cakaju v roznych tych zariadeniach, kde su opustene a odlozene a daju sa ist hoc len vziat na prechadzku.
@amanda7001 ja mám dobré skúsenosti s persen forte. Sú to antidepresíva na prírodnej báze.