Niečo na energiu a proti únave

miuciuska
5. feb 2014

mamičky prosím poradte,asi to sem nepatrí.....som 3 a pol mesiaca po sekcii starám sa o dieťatko (bývame zvlášť)takže okrem bábetka aj domácnosť varenie a všetko......od kedy som prišla domov z nemocnice chodíme po lekaroch najprv ja s chrbtom...a teraz aj moja malá :(((prežívam dosť stresové obdobie stála som nervozna rychlo sa rozčulim.....a hlavne sa cítim unavená a nemám z čoho spávam v noci 6-7 hodín malinká mi tiež pekne prespí noc ale ja by som niekedy ani z postele nevyliezla a spala celý den.....prosím poradte niečo myslím neaké vitamíny čo aj upokoja aj dodaju troška energie.....obdivujem šťastné maminky ktoré stíhaju všetko tak prosím také mi ani nepíšte...dakujem za každu radu

empathia
5. feb 2014

@miuciuska a pijes dost tekutín?

miuciuska
autor
5. feb 2014

@empathia podla mna ano neviem co je dost ale okolo 2 litre isto a davam si aj zeleny caj

empathia
5. feb 2014

@miuciuska clovek mysli iba na same povinnosti a zabuda na cas trosku preseba... viem si predstavit ze je to tazke s miminkom, ale partner ti moze pomoct trosku 🙂

emkab
5. feb 2014

@miuciuska ja si myslim, ze tento pocit ma kazda zodpovedna mamina, ktora materstvo a domacnost berie vazne...plus este to, ze si rodila v zime, ked je vyflusnuty kazdy a malo slnka tiez nepomaha. Ak sa ti zda, ze ostatne maminky su stale dobre naladene a oddychnute a stihaju vsetko, tak to je len zdanie, akurat nevidis do ich vnutra ako nikto nevidi do teba 😉 ..a nie vzdy je vsetko tak, ako to kto napise/povie.
Ja by som okrem tekutin este odporucila zeleninu, ovocie (Ccko) a svet sa nezruit, ak nebude domacnost tip-top. mne celkom pomahalo, ked som si davala "ciastkove" ciele-teda nie vyupratovat obyvacku napr., ale dat do poriadku jednu skrinu-takto sa mi skor podarilo, co som si naplanovala a nebola som potom frustrovana z toho, ze "nestiham".

motovidlo
5. feb 2014

@miuciuska Skús magnézium, cez deň si pospať s malou a robiť len to najnutnejšie. Časom si zvykneš na zmenený režim, ja som bola na začiatku tiež poriadne "rozbitá" 🙂 A ja pijem aj kávu, ale nekojím, neviem, ako ste na tom.

michaela.g
5. feb 2014

@miuciuska na zaciatku je to tazke, aj ja som mala taky pocit a fakt som dlaho spavala, kaslala som na domacnost, varila som vecer ked bol manzel doma a mohol mi pomoct, obed som len zohrievala...

Vitaminy C, magnezium, a hlavne hroznovy cukor, to som mala stale pri sebe cukriky z hroznoveho cukru, vela na cerstovom vzduchu, nemusis prejst 5 km, len pomala prechadzka, hlavne sa predychat.

katrinka8
5. feb 2014

Este mi napadlo, ze mozno mas aj malo zeleza, skus si dat z krvi vysetrit u svojej DR. - to tiez sposobuje zvysenu unavu 😉

mamazem
5. feb 2014

Veľmi dobré skúsenosti máme so STIMARALom, pri únave aj pri strese.
Prírodný prípravok. Zvyšuje odolnosť organizmu, fyzickú a duševnú výkonnosť, odstraňuje únavu a vracia energiu.
Dá sa využiť ako životabudič, ale aj na upokojenie, sústredenie a lepšiu činnosť mozgu.
Ale pravdaže čas pre seba, vypnúť, zveriť bábo na pár chvíľ blízkej osobe a ísť sa prejs alebo s kamoškami na kávu 😉