mamičky prosím poradte,asi to sem nepatrí.....som 3 a pol mesiaca po sekcii starám sa o dieťatko (bývame zvlášť)takže okrem bábetka aj domácnosť varenie a všetko......od kedy som prišla domov z nemocnice chodíme po lekaroch najprv ja s chrbtom...a teraz aj moja malá :(((prežívam dosť stresové obdobie stála som nervozna rychlo sa rozčulim.....a hlavne sa cítim unavená a nemám z čoho spávam v noci 6-7 hodín malinká mi tiež pekne prespí noc ale ja by som niekedy ani z postele nevyliezla a spala celý den.....prosím poradte niečo myslím neaké vitamíny čo aj upokoja aj dodaju troška energie.....obdivujem šťastné maminky ktoré stíhaju všetko tak prosím také mi ani nepíšte...dakujem za každu radu
@miuciuska ja si myslim, ze tento pocit ma kazda zodpovedna mamina, ktora materstvo a domacnost berie vazne...plus este to, ze si rodila v zime, ked je vyflusnuty kazdy a malo slnka tiez nepomaha. Ak sa ti zda, ze ostatne maminky su stale dobre naladene a oddychnute a stihaju vsetko, tak to je len zdanie, akurat nevidis do ich vnutra ako nikto nevidi do teba 😉 ..a nie vzdy je vsetko tak, ako to kto napise/povie.
Ja by som okrem tekutin este odporucila zeleninu, ovocie (Ccko) a svet sa nezruit, ak nebude domacnost tip-top. mne celkom pomahalo, ked som si davala "ciastkove" ciele-teda nie vyupratovat obyvacku napr., ale dat do poriadku jednu skrinu-takto sa mi skor podarilo, co som si naplanovala a nebola som potom frustrovana z toho, ze "nestiham".
odporučam toto http://www.bio3000.sk/kategoria/bio-produkty/ta...
@miuciuska na zaciatku je to tazke, aj ja som mala taky pocit a fakt som dlaho spavala, kaslala som na domacnost, varila som vecer ked bol manzel doma a mohol mi pomoct, obed som len zohrievala...
Vitaminy C, magnezium, a hlavne hroznovy cukor, to som mala stale pri sebe cukriky z hroznoveho cukru, vela na cerstovom vzduchu, nemusis prejst 5 km, len pomala prechadzka, hlavne sa predychat.
Este mi napadlo, ze mozno mas aj malo zeleza, skus si dat z krvi vysetrit u svojej DR. - to tiez sposobuje zvysenu unavu 😉
Veľmi dobré skúsenosti máme so STIMARALom, pri únave aj pri strese.
Prírodný prípravok. Zvyšuje odolnosť organizmu, fyzickú a duševnú výkonnosť, odstraňuje únavu a vracia energiu.
Dá sa využiť ako životabudič, ale aj na upokojenie, sústredenie a lepšiu činnosť mozgu.
Ale pravdaže čas pre seba, vypnúť, zveriť bábo na pár chvíľ blízkej osobe a ísť sa prejs alebo s kamoškami na kávu 😉
@miuciuska a pijes dost tekutín?