Ahojte, mám už skoro rok niečo v hlave nebolí ma to ale také tlaky po celej hlave raz na pravej potom na ľavej strane spánkov potom čelo, pichanie každý boží deň to mám neviem to ani vysvetliť nikomu lebo som to nikdy nemala veľmi sa bojím či to nie je nádor v hlave. Veľmi sa bojím ísť na ct ale už takto žiť neviem takže budem musieť ísť . Nemali ste niekto niečo podobne prosím ?
Tlak, zrak, málo vody...prestante si hneď diagnostikovať taketo veci 🤦🏻♀️
A co akoze mas v hlave- resp je tam urcite vobec nieco?
@tulipan30 len pekne chod. Mňa takto bolela hlava raz na pravej rsz na ľavej a niečo mi twm našli na kosti.. Čakám na mri.. Bolesti hkavy neustupuju
@mamamasama aj mne to tu písali na koníkovi.. Bohužiaľ realita je celkom ina.😒 Takže pri dlhodobej bolesti hlavy nevahat ani minútu... Aj keď moje bolesti nespôsobuje ta vec v mojej hlave ale mam pocit ze to ide od miechy. Lebo ma. Hlava boli jak čert zo zadu
Autorka pise, ze nieco… ztoho dedukujem, ze absolvovala neurologiu, absolvovala aj CT alebo MRI
Stacilo by sa mozno pozriet do zaznamov
Ludia maju fakt cokolvek v hlave ( aj vrodene) - autorka to blizsie nespecifikovala preto je tazke hadat preco ju boli hlava
Moze a nemusi to s tym vobec suvisiet a pricina moze byt uplne niekde inde
Samozrejme prva vec co cloveka napadne je nador- ale tak s tymto by som sa nezverovala tu kedze vestecku gulu ani rtg oci tu nema nikto..
@gabilopatka čo ti našli ? Veľmi sa bojím mňa neboli vyslovene hlava len mávam tlaky/mravčenie neviem to ani opísať. Všetci mi hovoria že keby som mala rok nádor tak som tu už neni alebo by som mala také príznaky že už by som to vedela.
@tulipan30 no niečo 7mm na lebke mi našli ale to mi vrsj bolesti hlavy nespôsobuje..
Ja mam bolesti hlavy a nemám nádor. Som pravidelne sledovaná na neuro ale z iného dôvodu. To môžu byť aj oči aj čokoľvek iné. Treba ísť na vyšetrenie. A nečakat vždy najhoršie. A pozitívne ss naladiť. Naozaj to pomaha
@tulipan30 zo všetkých dg aké sú si si vybrala nádor🤦♀️ veď choď lekarovi