Nie som spokojná so zubami

27. apr 2021

Zdravím vás. Mám taký problém že nie som spokojná so zubami nepáčia sa mi cely život sa na žiadnej fotke neusmievam so zubami a stále mi to prekáža viac a viac. Nieže by boli pokazené a hnilé to nie , ale majú taký škaredý krivy tvar a pred 2 týždňami sa mi dokonca z uplne predného zubu hore odlomilo zo spodu ide ma poraziť. Neviete prosím vás koľko stojí dať si urobiť pekne zuby a akou formou to robia? Nechcem aby vyzerali umelo . Alebo poprípade ak je to veľmi drahé tak aspoň dorobiť ten jeden predný zub z ktorého sa mi kúsok zlomil (nechápem prečo sa zlomil) ako to zvykli dorobiť keď sa odlomi kúsok ? Vôbec sa do toho nevyznám a tiež aká bude asi cena za urobenie toho jedného. Ďakujem

autor
27. apr 2021

Takto podobne sa mi to odlomilo na tom istom zube. Vedia to opraviť aj tak aby sa to nedali vidieť že to je dorobene ? Ach porazí ma.

babovka2321
27. apr 2021

Kamoska odbila ovela vacsi kus predneho zuba a dorobili jej ho tak, ze to vobec nevidno. Cenu ale neviem a bolo to pred asi 13 rokmi.

simsalabim
27. apr 2021

Moja dcéra tak má odbité zo zuba - zubár to zatiaľ riešil obyčajnou bielou výplňou. Po dosiahnutí dospelosti ju vymení za keramiku. Ale ani tú bielu výplň nejde rozoznať od zuba...iba ak to študuješ z blízka. U nej to je dôsledok úrazu. A k tomu samoodlomeniu - mne sa tak odlomilo vzadu zo sedmičky - príčinou bol kaz.

tncka
27. apr 2021

Jasne ze vedia dorobit,robili mi dva,nie sice vpredu ale nemoze byt problem ani toto

missviolet
27. apr 2021

Aj mne sa zlomil hned presne ten predny pri jedeni jablka lol dorobila mi zubarka no problem a tusim t stalo ako bezna plomba

oli18
27. apr 2021

Tvoje zuby ti vedia prekryt fazetami, alebo obrusit a dat korunky. Materialy su rozne, keramika, zirkon, sklenne vlakno. Nastuduj na Googli, alebo sa rovno informuj u svojho zubara.

bororka
27. apr 2021

Do 100€, podľa cien zubára. Ja mám dorobene oba predné, bielou plombou. Nie je to vidieť. Za 20 rokov mi to dorabali 4x. Pre mňa najlacnejšie a najlepšie riešenie, kým mám zdravé zuby.

zuzka102
27. apr 2021

Toto ti v pohode dorobia bielou plombou, že to nebude vidieť a keď to spravia dobre, vydrží veľa rokov. (vlastná skúsenosť)

dominikalitviakova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz