Nie som chytrá, neviem veľa vecí

9. nov 2021

Ale naozaj doslova.vela ľudí mi to naznačilo a aj som to počula ..ale pritom všetko myslím úprimne. len niesom chyra, veľa veci neviem a nerozumiem im.
mala som akoby blok sa určit a nechcelo sa mi a nebavilo ma . ZŠ som prešla aj strednú bez učenia ..myslím že niesom jediná ale myslím žeby sa nič nezmenilo keby sa to opakuje
Mám sa prijať aká som ?neviem to

anjelicek26
9. nov 2021

Pfu to je zasa tema... si nespokojna zo svojimi vedomostami, tak s tym nieco urob... zacni citat, vzdelavat sa, sprav si lepsiu skolu... alebo sa nauc toto ignorovat...kazdy ma talent v niecom inom, nie kazdy musi mat tri doktoraty, aby bol oznaceny za dobreho a prijemneho cloveka... tym sa ludskost nemeria.

0silvia0
9. nov 2021

Kolko mas rokov? Co ta bavi? Pracujes ci studujes?

elizabet173
9. nov 2021

nie, nemusíš sa prijať, môžeš na tom ale popracovať. Čítať, čítať, čítať. Nie bulvár, ale knihy

mam1na
9. nov 2021

Skús ísť na to inak. Čo by si na sebe vyzdvihla.
Svet nepotrebuje len vedcov, analytikov, filozofov...
Náš bežný život si pýta viac porozumenia, ochoty, empatie a povzbudenia.

Ak ti smiem odporúčať, obzri sa za inšpirujúcou literatúrou, zameraj sa na niečo, čo ťa nejakým spôsobom zaujíma, alebo ťa láka dozvedieť sa. Aj na vedomosti sa ide postupne.

Ak ťa niekto zhadzuje, je to jeho, nie tvoje. Nepripúšťaj si hodnotenie, kráčaj v ústrety niečomu, čo je dobré a si s tým oukej. Máj sa rada. Držím palce... 🍀🤗🌷💙

renab
9. nov 2021

Ked si ZS a SS presla bez ucenia, blba nie si. Ked to prezeniem, mne ZS a SS do zivota okrem pisania a citania nic podstatne nedali. Vedomosti, co potrebujem pre pracu, som ziskala praxou, skoleniami a samostudiom.

deti95060810
9. nov 2021

ZŠ a SŠ si prešla bez učenia... však dá sa prečo nie, na štvorkách v pohode... 😉

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
9. nov 2021

@deti95060810 da sa bez ucenia aj so samymi jednotkami😉

evabb35
9. nov 2021

Ale veď nemá každý hlavu na učenie, na čítanie. Možno tam bude väčšia manuálna zručnosť, takže v tomto smere sa dá zdokonaľovať.

anitta98
9. nov 2021

každý má hlavu na niečo, iné keď chceš mať viacej vedomostí, tak sa snaž ich získavať nejakým spôsobom, to je jediná cesta k tomu ako to zmeniť, inak to proste nepôjde 🙂