Nie je to Covid-19?

24. júl 2022

Ahojte, v sobotu v noci som bola na mieste kde bolo vela ludi na malom priestore, následne v stredu poobede som zacala byt viac zahlienena citila som ich v krku a z toho ma škrabalo v hrdle a mam to tak nemenne doteraz. Cez vikend som bola zas na oslave lebo som sa pocitovo citila uplne dobre len toto (zvyknem mavat podobne z alergie). Dnes som si až urobila antigenovy test (4.-5.den) a je negativny. Dá sa tomu verit ze to nie je covid? Mám ho prekonany zo zimy. Ďakujem za odpoved.

bloger
24. júl 2022

To by si mala aj horúčku. Môžeš to mať alergiu.

ms_green
24. júl 2022

Ak máš príznaky, reálne ti niečo je, dobre si si vytrela nos a antigénový test ti ukáže negativitu, je veľmi nepravdepodobné, že je to covid. Tieto antigénové testy sú už veľmi spoľahlivé, keď máš príznaky.

lenkakravcova
24. júl 2022

Omikron nepreukáže štatistický až 17% nosných testov. Ak si robiť test antigenovy, pri omikrone je potrebný slinny. Ten má väčšiu účinnosť u daneho variantu.

alexandra197
24. júl 2022

Ja som nemala nič iné okrem dutín, silná nádcha a zaliehanie v uchu. Žiadne kasle, teploty, bolesti hlavy ... 5.den uz bol test neg. Teraz sú veru tie príznaky také rôzne, že často človek nevie ci len prechladol, obaril si hrdlo alebo je +.

m_
24. júl 2022

@lenkakravcova dovolím si nesúhlasiť. Teraz máme omikron. Nosové testy vyšli pozitívne tak že do troch minút koľaje.. a slinny čo som robila manželovi sme čakali 15 minút a nakoniec sa tam zjavila len úplne jemná druhá čiarocka ako duch...

ms_green
24. júl 2022

@m_ Súhlasím. My sme mali doma omicron. 2 nám ukázalo koľajnice v momente ako roztok prešiel cez tú paličku. Slinné len takého ducha malého. Mamine ukázal klasický antigén pozit dokonca skôr ako mala príznaky.

1mina
24. júl 2022

My ked sme mali covid test vysiel pozotvne 4rocnej, mne a muzovi nie .... Ale netestovala som viac krat ako niekto ze skusa kazdy den kedze v kaantene sme boli a nepotrebujem do prace potrvdenie...dcera z toho mala zapal priedusiek, ja som bola len fest zahlienena dva tyzdne a dutiny

mamkalentedkova
24. júl 2022

Ja som robila klasický antigen ale tak ,že som vytrela najaprv ústnu dutinu ,potom nos ,sebe aj ročnej dcérke ..obe sme vyšli pozitívne .mne okrem škriabania v krku a zachripnutiu vôbec nič nebolo ,keby ma nenapadlo robiť test ,ani neviem,že mám covid .Dcera 12 ročná ,dva testy robené úplne rovnako ,negatívne a príznaky má rovnaké ako ja ..syn jasne pozitívny ..tak buď prostredná ozaj covid nemala ,alebo šitie testy na prd 😁

autor
24. júl 2022

@m_ @ms_green ja tiež to iste v zime…vtedy sa mi ledva dotkla tekutina okolia T a už sa mi zjavila hneď čiara.. teraz nastastie nic tak dufam ze to nie je covid :/ nerada by som znova to iste aj tu regeneraciu po nom

autor
24. júl 2022

Ďakujem baby no myslim si ze keby to bol covid alebo iná choroba by mi urcite postupila inde ale nic nastastie takze verim ze len alergia alebo z klimy 🥲

majamat
24. júl 2022

ja som mala este deltu, mierne priznaky, PCR pozitivny a antigen cely cas negativny

ailiba
24. júl 2022

To je fakt tazko posudit. Poznam viac ludi, ktorym test nic nepreukazal, ale naskedne mali protilatky... Napr. Ja som tiez nemala teplotu. Bolelo ma hrdlo a hlava. Potom som sa nevedela dosmrkat. Je to naozaj rozne.
Ale pravdaze mozes mat kludne aj inu virozu, alebo alergiu.

matabb73
24. júl 2022

@m_ aj nám nosné AG testy ukazovali spoľahlivo. Mne sa hneď ukázali dve hrubé čiary. Len ja som sa vždy snažila nos poriadne vytrieť a držala som sa pustupu na teste.

matabb73
24. júl 2022

Skús si spraviť za dva dni. Môjmu synovi najprv vyšiel negatívny test a to ho už škrabalo v hrdle. Za dva dni horúčka s to už mal pozitívny test.

andrea_82
25. júl 2022

a to už neexistuje žiadna iná choroba, len covid? Môžeš mať problémy, lebo si bola v klimatizovanej miestnosti, lebo si sa napila studenej vody, lebo máš alergiu, lebo niekto iný mal nádchu a nakazil ťa... Ak ti test na 5. deň ukázal negativitu, tak nehľadaj niečo, čo nie je.

tayla
25. júl 2022

Pre pána Jána, už vám s tým covidom inak práši, je 300000 chorôb a všetci stále len Covid, Covid. Človek má nádchu a hneď - Covid, angínu - Covid, chrípku - Covid, alergiu - Covid, je zdravý - bezpríznakový Covid 🤷🙊🙉🙈