Pomohol vám skoncovať s fajčením?Ja som sa dnes z toho vstreku pozvracala
@alenkavrisidivov a kupila si si klasicku e-cigu kde musis doplnat liquid alebo jednorazovu? Lebo tiez ma napadlo ze takymto sposobom prestanem 😉
toto ti chýba. byť závislá ešte aj na ecigarete. keďže to nesmrdí tak si na to navykneš tak, že už to od úst nedáš. a to je ešte horšia závislosť ako klasické cigy. so všetkým sekni a to je najlepší spôsob ako prestať. nikotín sa z tela vyplavuje niekoľko dní. vždy keď si dáš ten sprej tak celú tvoju snahu zmárniš.
@lucia851 ja som Si teraz kúpila ecigu na Liquid prvá náplň 12 stkA vydržala mi 2 týždne druhú s kúpila už len 6ku už.. nefajcimviac ako normálne cigarety zajtra budú 3 týždne čo mám e cigu a som šťastná že som to dala keďže fajčím od 17stky amam 44 vôbec nieje ľahké len tak prestat chcem Liquid dať na nulu postupne a tak prestat ..
@abcd547 jednorázovku 🙂 a kupujem ju raz za čas 600 ťahov
@alenkavrisidivov a naozaj to vydrzi tych 600 tahov? Lebo cital som na to negativnych recenzii 😇
@abcd547 vieš čo? ono ja ju mám aj týždeň. Ale tak niekedy vydržalo 2 len. Skúsiť treba 🙂
vieš čo? kúp si !!beznikotínovú!! ochutenú e-cigu a mne to postupne pomohlo prestaŤ 🙂)