Ničí profesionálne bielenie zubov sklovinu?

tara42
16. feb 2023

Dobre ránko, ničí to veľmi zuby? Ja teda nemám žlté zuby ale chcela by som o nejaky odtien belsie. Oplatí sa to, bol niekto? Dakujem.

dadis
16. feb 2023

@tara42 Bola som a efekt bol dobry, zubky vybielilo, i ked musis nejaky cas sa vyhybat zafarbujucim potravinam a bieliacu pastu 1x denne pouzivat. Zuby to neznicilo.Raz rocne odporucaju.

ariannazara
16. feb 2023

Ja pouivam philipszoom. Od zubarky take gely, ona mi vzala otlacky. Zuby sfotene bez filtra

lenkaziva
16. feb 2023

@ariannazara ako to funguje?

kakawah
16. feb 2023

@ariannazara ja čakam kým tie " formy " budú hotové, včera mi vzali otlačky. Mňa zaujíma, či boli zuby citlivejšie, keď si naniesla gél, alebi či si vôbec niečo cítila. Inak mne zubár povedal, že na udržanie bielosti treba 2x mesačne používať ten gél.

ariannazara
16. feb 2023

@lenkaziva
@kakawah mas nasadky a davas si na noc taky gel prvykrat som dala vela ma zuby strasne boleli, potom som si pozrela videa na youtube ze to sa fakt dava len trochu. Ja som si prvýkrát davala 5 dni a teraz si davam raz za cas niekedy raz za 2 mesiace na dobielenie. Zas nechcem mat neviem ake neprirodzene biele az tak sa mi to nepaci.

stanulienkat
16. feb 2023

Ano, nici to zuby. Uz mi to povedalo asi 6 zubarok.

lenkahvh
16. feb 2023

Tiez mi bolo povedane, ze to nici sklovinu a zvysuje citlivost zubu. Parafrazujem - do jablka už nezahryznete. 🙂

kornelies
16. feb 2023

@tara42 Odpovedz si na otazku...Nici odfarbovanie vlasy? Kadernicka odfarbi(nech je to akakolvek setrna farba) a odporuci balzamy, oleje, atd. Daj si vybielit zuby, ale zabudni na caj, kavu, cervene vino, farebny alkohol, dzusy. Budes pit iba cistu vodu. Pokial nie su tvoje zuby citlive, krehke, bielenie je celkom ok.

kvetinka75
16. feb 2023

@kornelies ale vlasy ti dorastú, zuby nie. Ak tie si zničíš, už nové svoje mať nebudeš. Vlasy môžeš ostrihať, dorastú nové

kakawah
16. feb 2023

@kornelies všetky spomínané drinky môžeš piť cez slamku.

kornelies
16. feb 2023

@kakawah Ja mam matku zubarku, takze viem, co sa smie a nie. Ta slamka ta nevytrhne, stale je tekutina v ustnej dutine. Nemam bielene zuby a ani by som si ich nedala, lebo ich mam krehke.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
16. feb 2023

@jabadabadu To len tie prve 2 dni. Ja som potom normalne kavickovala a vsetko a efekt ostal. Teraz by som isla po roku znova.

zooeynka
16. feb 2023

Baby a to cely hollywood trpi citlivymi zubami? Lebo tam vsetci zuby ako cerstvo napadany sneh....bez toho si ani neskrtnu. Maju ine techniky bielenia ako na svk?

anicka182
16. feb 2023

@zooeynka ja myslim ze holywood fici na estetickych fazetach popripade rovno na zirkonovych korunkach

kiki68
16. feb 2023

Jasne, nici. Nie nejak naozaj velmi, ale casom ano. Kazdy zubar to povie, ze to je ako ked odfarbujes vlasy z proste to narusi casom sklovinu. Zalezi aj aky efekt bielenia az chces dosiahnut

kiki68
16. feb 2023

@jabadabadu velmi kratko, zalezi hlavne na povodnej Farbe a strukture skloviny. Niekto ma stastie a niekto nie

kiki68
16. feb 2023

@zooeynka to maju fazety, tzv Hollywood smile.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zooeynka
16. feb 2023

Aha, fakt fazety. To uz vyzera podstatne lepsie ako si bielit o par odtienov a ublizovat sklovine. Moj skromny odhad na fazety je aspon 10 000€, nemate niekto osobnu skusenost?

kornelies
16. feb 2023

@zooeynka Preboha a za co? Sklokeramicka korunka stoji cca 300E, iba blazon zaplati viacej. Fazety su ovela lacnejsie, ale nicit zuby by som si s nimi nedala. Ked uz, tak korunky.

zooeynka
16. feb 2023

@kornelies pozeram stranku a vychadzam z ich cennika, sialene sumy pytaju za tieto hollywoodske usmevy. Nechcem pisat nazov, nech nerobim reklamu, ale ako tak pocitam tak tych 10k som aj malo napisala....

dadis
16. feb 2023

@kornelies
@zooeynka Baby, ja neviem. Moj brat ma tie fazety (mal tetracyklinove sfarbenie na zuboch) a mne pridu strasne umele.Pekne vybielene zuby su predsa len ine, vidiet to prirodzene presvitanie svetla.

zooeynka
16. feb 2023

@dadis nevies ci brat platil cca 480-500€ za 1 zub? Lebo pri tychto cenach tie zuby vyzeraju pekne a prirodzene.

zooeynka
16. feb 2023

Co vyzera zle je pan Krampol(prezyvany Biely tesak 🙂) Neviem aky typ zubov ma, ale je to zleeee

dadis
16. feb 2023

@zooeynka Bolo to cca pred 10 rokmi a vtedy to bolo myslim niekolko tisic eur na predne horne zuby len - a nie az take creepy ako ten Krampol to nema 🤣🤣🤣

ariannazara
16. feb 2023

@lenkahvh nieje to pravda 🙂 vobec nemam zuby citlive a zahryznem kde chcem. Ani nemam citlive na chlad a horúco

mimi410
18. feb 2023

@tara42 poradila by som vám zubnú pastu založenu na princípe tradičnej čínskej medicíny. Mne veľmi pomohla a stojí asi 4eura. Vybielila mi krásne zuby aj odstránila pigmentovým fľak na zube. Bol úplne hnedý vyzeralo to ako päsť na oko keď som sa usmiala😂 už je preč. Po asi 3 pouzitiach.

kakawah
18. feb 2023

@mimi410 prečo nenapises rovno názov pasty, alebo nedáš foto?

mimi410
18. feb 2023

@kakawah ak máš záujem napíš mi ss, ak nie kľudne zroluj 🙂