Dobre ránko, ničí to veľmi zuby? Ja teda nemám žlté zuby ale chcela by som o nejaky odtien belsie. Oplatí sa to, bol niekto? Dakujem.
@ariannazara ako to funguje?
@ariannazara ja čakam kým tie " formy " budú hotové, včera mi vzali otlačky. Mňa zaujíma, či boli zuby citlivejšie, keď si naniesla gél, alebi či si vôbec niečo cítila. Inak mne zubár povedal, že na udržanie bielosti treba 2x mesačne používať ten gél.
@lenkaziva
@kakawah mas nasadky a davas si na noc taky gel prvykrat som dala vela ma zuby strasne boleli, potom som si pozrela videa na youtube ze to sa fakt dava len trochu. Ja som si prvýkrát davala 5 dni a teraz si davam raz za cas niekedy raz za 2 mesiace na dobielenie. Zas nechcem mat neviem ake neprirodzene biele az tak sa mi to nepaci.
Ano, nici to zuby. Uz mi to povedalo asi 6 zubarok.
Tiez mi bolo povedane, ze to nici sklovinu a zvysuje citlivost zubu. Parafrazujem - do jablka už nezahryznete. 🙂
@tara42 Odpovedz si na otazku...Nici odfarbovanie vlasy? Kadernicka odfarbi(nech je to akakolvek setrna farba) a odporuci balzamy, oleje, atd. Daj si vybielit zuby, ale zabudni na caj, kavu, cervene vino, farebny alkohol, dzusy. Budes pit iba cistu vodu. Pokial nie su tvoje zuby citlive, krehke, bielenie je celkom ok.
@kornelies ale vlasy ti dorastú, zuby nie. Ak tie si zničíš, už nové svoje mať nebudeš. Vlasy môžeš ostrihať, dorastú nové
@jabadabadu To len tie prve 2 dni. Ja som potom normalne kavickovala a vsetko a efekt ostal. Teraz by som isla po roku znova.
Baby a to cely hollywood trpi citlivymi zubami? Lebo tam vsetci zuby ako cerstvo napadany sneh....bez toho si ani neskrtnu. Maju ine techniky bielenia ako na svk?
Jasne, nici. Nie nejak naozaj velmi, ale casom ano. Kazdy zubar to povie, ze to je ako ked odfarbujes vlasy z proste to narusi casom sklovinu. Zalezi aj aky efekt bielenia az chces dosiahnut
@jabadabadu velmi kratko, zalezi hlavne na povodnej Farbe a strukture skloviny. Niekto ma stastie a niekto nie
Aha, fakt fazety. To uz vyzera podstatne lepsie ako si bielit o par odtienov a ublizovat sklovine. Moj skromny odhad na fazety je aspon 10 000€, nemate niekto osobnu skusenost?
@lenkahvh nieje to pravda 🙂 vobec nemam zuby citlive a zahryznem kde chcem. Ani nemam citlive na chlad a horúco
@tara42 poradila by som vám zubnú pastu založenu na princípe tradičnej čínskej medicíny. Mne veľmi pomohla a stojí asi 4eura. Vybielila mi krásne zuby aj odstránila pigmentovým fľak na zube. Bol úplne hnedý vyzeralo to ako päsť na oko keď som sa usmiala😂 už je preč. Po asi 3 pouzitiach.
@tara42 Bola som a efekt bol dobry, zubky vybielilo, i ked musis nejaky cas sa vyhybat zafarbujucim potravinam a bieliacu pastu 1x denne pouzivat. Zuby to neznicilo.Raz rocne odporucaju.