Nič mi nechutí

alofinka
13. máj 2017

Ahojte chcem sa spýtať, trápi ma to už roky ale stále sa to zhoršuje, je to čoraz častejšie, keď som chorá nechuťi mi jest, moja obľúbená káva, ani fajčiť. Teraz sa mi hocikedy stáva ze nemám pocit ze mi niečo je a prestane mi všetko toto chutiť a nieje mi dobre, a to hovorím že keď mne nechuti káva tak niečo somnou je, tehotná nie som, krv mam dobru ešte aj kútiky mam už asi 10 mesiacov, a nikde mi s tým nevedia pomôcť, už mi zostala len Alergologicka, ci to nebude alergiou alebo imunitou, inak už neviem kde mam ist

sissy27
13. máj 2017

@alofinka "kútiky" sú prejavom nedostatku vitamínov skupiny B, a pokiaľ je základom tvojho "jedálnička" káva a cigarety, tak máš tých vitamínov naozaj celkovo málo. Za nechuťou do jedla býva často nedostatok železa alebo porucha funkcie štítnej žľazy.

kathrin17
13. máj 2017

@alofinka ja som mala kutiky od januara....praskal stale....zabralo mi na to.....kazdodenna dezinfekcia betadinom z lekarne.....na to vrstva canestenu na noc....co sa pouziva aj na vaginalne problemy a plesne na nohach a kazdodenne uzivanie b-komplexu forte....trvalo to vyse dvoch mesiacov ale pomohlo

jana_eyre
13. máj 2017

Pri chorobe je nechut normalna, mne nie len ze nic nechuti, ja ani nic necitim,mozem si dat do ust cokolvek, akoby som jedla papier..ak nechut pretrvava aj mimo choroby chod k lekarke..

A len tak pomimo, fajcenie zabija chutove pohariky okrem ineho, ak ti nechuti fajcit, tak prestan ved ti to nic do tela vyhodne nedava, ci?

alofinka
autor
13. máj 2017

Je to aj mimo choroby, ani ja necítim žiadnu chuť len mi je zle a nemám na nič chut, a nie som chorá, žiadne vitamíny nepomohli, neviem kde mam ísť s tým, nemôže to byť oslabenou imunitou? A základom môjho jedálnička nie je káva a cigareta, len keď mi to nechuti viem ze mi zas asi niečo je

jeennyv
13. máj 2017

@alofinka mne na kutiky pomohlo solarko...ziadne becka a blbosti nezaberalo..lebo ak nas dlhodobo kutiky je to o tom, ze si ich od niekoho alebo z niecoho lapila...po niekom si sa napila, zle umyty pohar, jedlo v restike atd..

snehuuulienka
13. máj 2017

@alofinka ziadne vitaminy Ti nepomohli?ktovie ako dlho si ich uzivala,zlepsenie nastava az cca po 3 mes...u fajciarov je potrebne nadmerne mnozstvo B a C vitaminov
Alebo skus poprosit v lekarni nieco na podporu chuti do jedla....dnes je toho na na trhu neurekom od cajov,cez cukriky atd

Ps: a skus cigy uplne zahodit,ja by som to do ust nedala....bleeeeeeeee

hivanik
13. máj 2017

@alofinka ...probiotika- zvysuju chut do jedla a poriesia kutiky, afty

jana_eyre
13. máj 2017

No prvotny doktor ked nevies kam ist je vseobecny, nato je aby rozhodol co s tebou.. Takze treba ist k vseobecnemu lekarovi a on ti povie co robit a kam ist.. Vela stastia..

alofinka
autor
14. máj 2017

Tam asi nepôjdem lebo naposledy som tam bola lebo som si myslela ze mam zapálené dutiny tak ma to bolelo a ona nasrata mi povedala ze tam chodíme s hlúpostami, uvidím na tej alergologii nechutenstvo je z choroby, ja chrípky ani nič nemavam len stále som prechladnuta, voda mi tečie z nosa a som alergik a astmatik a doteraz som to nelieči la a pri tom som mala