prosim poradte mi nieco na bolave hrdlo, ledva prehltam aj to je bolest ako keby ma rezali. Len prosim nie kloktat slanu vodu ☹ neaky domaci recept. Dakujem
@aristka skusim vdaka, uz som bola a dala mi antibiotika ale zatial nezabrali
@maltinta100
Kloktat salviovym cajom.
Liek proti bolesti, najlepsie ibuprofen, ten ma aj protizapalovy ucinok.
To znie, ze mas fajnu anginu, zajtra rano k lekarovi.
Nezavidim ti, mala som to za posledny rok dva krat, treti krat sa mi to podarilo tou kombinaciou slavia/ibuprofen zazehnat...
Jojo salvian sprej stopangin sprej a Colie cukriky..naj a zo silnym ucinkom cierne to ma ine grady...cukor sa osobne neodporuca kvoli vacsiemu vzniku kvasiniek .... ale vyskusaj maju ich v roznych obchodoch....su v takom sulci ako mentosky... drzim palcaky a skore uzdravenie....nezabudni vela tekutin drz sa
@maltinta100 mne na silnu bolest zabral az sprej orofar s lydokainom - ten je na znecitlivenie - to bola ulava, ked som si nastriekala do hrdla a prestalo stipat/skriabat/hryzt.
angina,
lekar a antibiotika
ja mam niekolkonasobne vyskusane wany (cinske byliny vo forme malych guliciek) tradicnej cinskej mediciny. jednotlive su ocislovane, konkretne na tvoj problem pod cislom 002. musis si davat 18 guliciek kazde 2 hodiny 3 dni. najlepsie to zaberie ked uz citis, ze ta zacina boliet hrdlo. budes sa divit, ale za jeden az dva dni to je prec. ak zvyknes mavat aj nadchu, tak je dobre spolu s 002 kombinovat 007. Naozaj to funguje. Moja cela rodina sa tym lieci. nedavame si ziadne antibiotika.
@maltinta100 daj si calciový sirup a zajtra k dr....