Ahojte. Možno robím niečo zle ale nezmestí sa mi medzizubná kefka medzi zuby 😃 neviem či som ja blba alebo je niečo zle so zubami. Je treba na to strojček? Alebo ja neviem. Zmestí sa tak do dvoch medzipriestorov
@janai1 nechodim. Na to peniaze nemám. Som študent a rodičia mi to nezaplatia.
Tak možno máš toľko kameňa ze to máš úplne zanesené.
Treba ísť, 40€ snáď nájdeš.
@janai1 nechodim na brigády a vreckové dostávam 45€.
@janai1 u zubára mám zuby úplne ok.
To je uplne v pohode ja som rada ze tam napcham nit a nie to medzizubne kefky.. proste nemas tam taky priestor
Mas asi vacsiu velkost medzizubnej kefky. Su rozne velkosti tej kefky.
@lululucy mám najmenšiu z dm.
Ani mne sa nemesti, kameň nemam tak preto použivam dentalnu niť
Môže byť, že máš malý ten priestor, alebo druhá možnosť, ak si nikdy predtým medzizubné kefky neskúšal, že si myslíš, že sa tam nezmestí, na to je dobrá tá návšteva na dentálnej hygiene, to potom človek len kuká... 😄. A potom sa už nebojí. Takže používaj zatiaľ aspoň niť a skús poprosiť rodičov, či by ti necvakli dentálnu hygienu, alebo odlož si každý mesiac ja neviem 5e bokom a keď našetríš, objednaj sa na dentálnu hygienu, kde ti povedia, či máš úzke medzizubné priestory a stačí ti len niť, alebo ti ukážu, ako na to.
ani mne sa nezmestila.. potom mi to tam na dentalnej narvala a odvtedy mi to ide.. pouzivam tie najmensie curaprox
ja používam 3 veľkosti a ešte aj niť 🙄
0,6 je najmenšia a aj s tou mám problém
https://curaprox.sk/shop/-medzizubne-kefky-cps-...
Ano, je mozne, ze niektorym ludom sa nevojde medzizubna kefka medzi zuby. Ja pouzivam najmensiu velkost 0,4 a mam 2 miesta v ustach, kam sa mi ani tato kefka nevojde. A ano, na dentalnu chodim a kamen nemam.
Tak začni čistiť aspoň niťou. Po čase možno rozrušiš kameň tak, že ti pôjde čistiť medzizubnou kefkou. A keď na dentálnu chodiť nemôžeš, tak popros aspoň zubarku, nech ti pozbiera zubný kameň, nebude to úplne všetko, ako by sa s tým vyhrali na hygiene, ale lepšie ako nič.
@patus_2 keď som bola u zubára, povedal ze kameň nemám
autorka, tiez pouzivam zubnu nit, lebo sa kefke nezmesti. Tak si nejaku kup.
@komplikovana zo zubnej nite ma napína.
chod na brigadu a zarob si na dentalnu hygienu. Uplne jednoduche.
V najhoršom je ešte taká zubná nit, ktorá je natiahnutá a drží ju také malé čudo z umelej hmoty, ja to neviem lepšie vysvetliť 😅 také malé, biele, v balení máš viac kusov, nie je to drahé, kúpiš aj v DM či LIDL. Toto už tam napchas.
@oblecenie99
Toto 🙂
@oblecenie99 inak dcérina zubárka to vola terčíky 🤯😳 Neviem podľa coho 😅 Ale sa jej kedysi pýtala, či si čistí aj tercikom 🤣
@kittykat22 keď nevieš moju situáciu tak nekomentuj
@oblecenie99 to používam. Mala som kúpené aj toto ale to nepretlačím
to mi napis, ze si nedas jednorazovu brigadu. Ale drza si vyborne.
@kittykat22 nikto nezamestná na brigadu niekoho s postihnutím. Si myslíš že som zo neskúšala? Boze takéto ako ty… nemám slov
Je to úplne normálne, tiež mám nahusto uložené zuby, medzi niektoré nezmestim medzizubnu kefku, tam treba použiť niť. Mám problem aj s niťou, dentalna hygienicka mi doporučila navoskivane nite, tie idu ľahšie.
Mne sa tam nezmesti ani najmensia medzizubna. Mam nahusto zuby. A na dentalnu chodim pravidelne, cize kamen nemam. Pouzivam nit aj to s tazkostami. Niekto proste nema priestor medzi zubami, to je normalna vec.. skus nit, nemusis medzizubnu
Na dentálnej hygiene ti co povedala ?