Nežiadúce účinky po vakcíne Johnson

kikka95
12. jan 2022

Mali ste nejaké nežiadúce účinky po podaní vakcíny (či už hneď po podaní/po niekoľkých týždňoch)? Ja som 2 týždne po očkovaní a po vakcíne som mala 2 dni zvýšenú teplotu, trochu bolesť hlavy a trochu dráždivý kašeľ. Potom to prestalo, ale teraz vždy ráno už asi týždeň pociťujem bolesť hlavy a krčnej chrbtice, ale neviem či to môže súvisieť s vakcínou. Ďakujem za Vaše odpovede 🙂

dadulamamula
12. jan 2022

@kikka95 môže aj nemusí, poznám veľa ľudí z okolia co im vakcína spôsobila ťažké choroby alebo problémy, ale poznám aj takých, ktorí sú v poriadku.

martin36
12. jan 2022

@kikka95 ja som mal dve koelgyne ktore mali tiez po ockvani proeblemy s chrbticou. Ked s tym prisla jedna tak sme to brali ako zhodu nahod, ale ked nezavisle na tom prisla s takymi istymi problemami druha... Akurat neviem ci mali Johnsona, ale viem, ze obidve mali nejake zdravotne potiaze tak otalali s ockvoanim a nakoniec to takto dopadlo... ☹

hiwatari
12. jan 2022

my sme po ockovani boli na tom rovnako 🙂 krcna chrbtica a bolest s nou spojena je skor o drzani tela... treba pit viac vody a pozrite si videa na youtube o uvolneni krcnych stavcov. mna bolieva casto hlava z chrbta staci menej pohybu (viac sedim), alebo hodina za pocitacom

kristinalu
13. jan 2022

@kikka95 ja presne tiez 2 tyzdne po ockovani Johnssonom a mam busenie srdca. Ale chrbat zatial ok 😊

kikka95
autor
13. jan 2022

@kristinalu Snáď Vám to prejde. 🙂

suzy_dm
5. feb 2022

@kristinalu Zdravím, ja mam problém s búšením srdca ale po inej vakcíne, už sú to dva mesiace. Teraz sa k tomu pridali ešte šialené úzkosti. Tak ma zaujíma, či vám to ešte pretrváva. Ďakujem.

kristinalu
9. apr 2022

@suzy_dm Odpovedam neskoro ale konecne po 3 mesiacoch to viac menej ustupilo.